Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen – deel 1

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ooit eens een schouderophaal gekregen omdat je geen cupcake pakt die je collega naar kantoor heeft meegebracht? Wel eens geplaagd omdat je op vakantie vroeg wakker wordt om een eindje te gaan hardlopen? Of misschien heb je het wel eens “verpest voor iedereen” door nee te zeggen tegen nog een rondje?

Wat te zeggen als mensen jouw gezonde keuzes ondermijnen…

Ja. Ik heb het allemaal meegemaakt.

Vasthouden aan gezonde gewoonten kan moeilijk zijn, zodat het niet helpt wanneer jouw inzet wordt bekeken met negatieve ogen. We weten allemaal dat snedige feedback en negatief reageren op negativiteit nooit een goed idee is. Niet alleen zal het je nergens brengen, maar kan het uiteindelijk wrok veroorzaken of relaties beschadigen. En het zal zeker de sfeer doden bij de brunch.

Het is belangrijk om te onthouden dat de meeste van deze kritieken het resultaat zijn van mensen die niet goed geïnformeerd zijn, maar het wel goed bedoelen of mensen die onzeker of teleurgesteld zijn over hun eigen gezondheidgerelateerde beslissingen.

Ten eerste, pauseer even om te overwegen of ze een punt hebben. Alle gezonde levensstijlen hebben balans nodig. Maar ervan uitgaande dat je keuzes gezond zijn, blijf je met gratie bij je standpunt.

Met dat in gedachten, zijn hier verschillende manieren om productief een ongewenste sneer te weren.

1. Familie diner

De situatie: Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen - familiediner
Hoewel jouw familie op de hoogte is van je gezond eetstijl, blijven zij vastbesloten:
“Eet het gewoon, het zal je niet doden!”
“Je kan het je veroorloven om wat te eten.”
“Maar ik heb dit speciaal voor jou gemaakt!”

Wat je geneigd bent om te zeggen: “Je hebt dit speciaal voor mij gemaakt? Echt? Dan is het duidelijk dat je me niet zo goed kent als ik dacht dat je deed”.

Doe dit in plaats daarvan: het is lastig als je te maken hebt met familieleden en je geen gebrek aan respect wilt tonen. Maar je hoeft niet toe te geven. Je tante [of een ander ouder familielid] is van een andere generatie. Voor velen is koken hun manier om liefde te tonen. Het heeft geen zin om de manier waarop ze denken te proberen te veranderen.

De snelste manier om deze interactie te beëindigen is om “dank je wel” te zeggen met een glimlach en te eten wat je oorspronkelijk gepland had. Als iemand aandringt op het opeten van jouw gedeelte, kom dan met het excuus dat je helemaal vol zit en vraag of je het mee naar huis mag nemen. Later kun je er mee doen wat je wilt (Lees: weggooien.)

2. De BBQ

Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen - bbqDe situatie:
Je bent de enige niet-carnivoor tijdens de jaarlijkse bbq van een vriend. Terwijl hij is aardig genoeg is om een vegetarische hamburger te grillen, zijn andere gasten niet zo attent:
“Het spijt me echt voor je-hoe kun je zonder bacon leven?”
“Is nep vlees niet onwijs vies?”
“Hoe krijg je eiwitten binnen als je geen vlees eet?”

Wat je geneigd bent om te zeggen: “Hier is een idee: wat als je mij niet vraagt naar mijn eiwitten, dan zal ik jou niet vragen naar je cholesterol”

Doe dit in plaats daarvan: Vergeet niet dat je je eigen keuzes maakt. De druk is waarschijnlijk afkomstig van iedereen die ons wil vertellen wat we moeten doen, en soms vergeten we dat we zelf de leiding over ons leven hebben. Zodra we ons dat beseffen is het makkelijker om situaties te handelen die deze beslissingen uitdagen.

De truc is positief zijn in plaats van defensief te blijven. Probeer: “Mijn veggie hamburger is super! Je moet het ook eens proberen! Je zou verbaasd zijn hoe goed het smaakt! “Ze kunnen het dan wel of niet doen, maar ze zullen in elk geval niet verder debatteren met iemand die zo zeker is.

3. Het Thuisbezoek

Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen - thuisDe situatie:
Familie zien betekent open en eerlijk spel voor ongevraagd commentaar op alles, van je liefdesleven tot loopbaankeuzes. Maar het huidige hot topic is je lichaam:
“Jij doet sport zeker heel veel- je bent zo veel gewicht verloren!”
“Je bent zo dun! Hoeveel weeg je?”
“Het lijkt erop dat iemand hier wel een ​​cheeseburger kan gebruiken!”

Wat je geneigd bent om te zeggen: “Ik weeg ergens tussen ‘rot op’ en ‘bemoei je met je eigen zaken!'”

Doe dit in plaats daarvan: Vaak gaan mensen oordelen over de gezonde gewoonten van anderen als ze zich bedreigd voelen. De kritiek kan echt een gesluierde uitdrukking van jaloezie zijn. In plaats van terug te bijten, diffuse de situatie: “Bedankt voor je bezorgdheid over mijn gezondheid, maar er is niets aan de hand. Mijn dokter zei dat mijn gewicht gezond is en dat ik door moet gaan met mijn gezonde voeding en lichaamsbeweging.

Het is een goed idee om de aandacht weg te nemen van je uiterlijk en enthousiast te vertellen hoe je gewoonten je hebben geholpen: “Ik voel me beter en energieker dan ooit sinds ik regelmatig ben gaan sporten! Kun je geloven dat ik me nu kan opdrukken? ”

4. Het Dinnerfeest

De situatie:
De maaltijd zit vol boter, is gefrituurd, en koolhydratenrijk. Het eten van deze maaltijd staat gelijk aan een enorme voedselkater. Je schept jezelf op, maar als anderen je bord zien, roepen ze uit:
“Waarom eet je nauwelijks?!”
“Wat? Vind je niets van dit eten lekker?!”

Wat je geneigd bent om te zeggen: “Ik heb geen zin in een smaakaanval op mijn systeem.”

Doe dit in plaats daarvan: Je zou helemaal niet hoeven uit te leggen waarom je iets wel of niet in je mond doet. Voel je niet verplicht om je keuzes te verantwoorden. Alleen vermelden “Dit is genoeg voor mij. Dank je voor het bereiden van dit alles!” zou genoeg moeten zijn.

Een andere tactiek is om te lachen en het gesprek om te buigen. Probeer het volgende: “De slagroom is echt het puntje op de i voor dit toetje! Hé, hoe was je vakantie eigenlijk?”. Het zou je gastheer/vrouw aan de praat moeten krijgen en voorzichtig de focus weg halen van het eten. Het maakt niet uit wat je zegt, de sleutel is om beleefd te zijn

Binnenkort meer situaties die jij de baas kunt worden!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>