Vraag: moet ik nou wel of niet rekening houden met calorieen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit is een vraag die ik vaak binnenkrijg: “Soms lees ik dat ik wel op de calorieen moet letten, en soms lees ik dat calorieen er helemaal niet toe doen…. moet ik nou wel of niet rekening houden met calorieen?”

Het antwoord

Het antwoord is ja, een oogje houden op hoeveel calorieën je binnenkrijgt is verstandig.

Een oogje houden op hoeveel je aan calorieën je binnenkrijgt helpt zeker met afvallen. De meeste mensen denken namelijk dat ze qua lichamelijke beweging een hoop calorieën verbranden, terwijl dit in werkelijkheid tegenvalt. Door deze verkeerde schatting komen ze alsnog aan, en dat kan erg frustrerend zijn, zeker als je denkt dat je alles doet om af te vallen. Het is belangrijk een eetdagboek bij te houden, en daarin bij te houden wat je eet en hoeveel calorieën dat ongeveer bevatte.

Vergeet ook niet dat een calorie een calorie is, of het nu in de vorm van proteïne, koolhydraten of vet komt. Er zijn producten die meer calorieën bevatten dan een ander product, en dit heeft te maken met de hoeveelheid calorieën ze per ons bevatten. Koolhydraten en proteïnen hebben ongeveer dezelfde ‘calorie’-dichtheid, maar vet bevat twee maal zoveel calorieën per ons, dus daardoor telt dit twee keer zo zwaar mee.

Eet vette producten, zoals zuivelproducten, vet vlees of de huid van vlees met mate. Beperk je vet-inname, maar vermijd het niet. Vet geeft je een verzadigd gevoel, en je lichaam heeft vet in beperkte mate nodig om te kunnen functioneren. Vet maakt deel uit van onze celstructuur, en het lichaam kan zelf niet bepaalde vetzuren aanmaken- dus eet in bepaalde mate (gezonde) vetten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Al zoveel gezonde en gouden tips gekregen maar wat nu met al die lekkere gerechten ? Kan dat dan wel ivm met de calorieen

 • Francine Adriaenssens schreef:

  Hallo Katja

  Ik neem elke dag vetten op in de vorm van mayonaise maar wel gemaak met zachte olijfolie en dit doe ik op mijn slaatje lekker !!!!!!!!!!!!!!

  Groetjes
  Francine

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >