Voedingssupplementen Werken Niet

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Voedingssupplementen die moeten helpen de kilo’s sneller te verliezen, werken niet.

Supplementen

Geen resultaten

Er zijn tal van supplementen op de markt op basis van kool-, vezel- en plantenextracten, die beloven je slanker te maken.. Meerdere onderzoeken wijzen echter uit dat er geen bewijs is dat ze ook echt werken. Van medicatie moet bewezen worden dat ze efficiënt zijn voor ze een licentie krijgen, maar dat geldt niet voor supplementen. Daarom ondergaan ze geen klinische tests en hoeft zo hun efficiëntie niet te worden aangetoond.supplementen

Placebo’s

Tijdens een onderzoek werden 189 mensen met overgewicht in 10 groepen verdeeld, sommigen van hen kregen de supplementen, anderen placebo’s. Er was wel gewichtsverlies merkbaar bij de eerste groep, maar dat was niet meer dan bij degenen die placebo’s innamen.

Verandering van Eetgewoonten en Voedselkeuze

Er is geen snelle oplossing wat gewichtsverlies betreft, om gewicht te verliezen moet je meer energie verbruiken dan je opneemt. Daarvoor moet je je eetgewoonten veranderen en meer bewegen.

Kleine veranderingen in je eetpatroon en lichaamsbeweging zijn de meest efficiënte aanpak om af te vallen op lange termijn.

En dat is juist wat we in het Mentale Dieet Plan aanraden. We focussen op de dagelijkse zaken in je eetpatroon en je keuze van voedsel.

Ook nemen we onder de loep waarom je bepaald eetgedrag hebt. Dit is hetgeen je op lange termijn gaat bevrijden van diëten en ervoor gaat zorgen dat je je ideale gewicht kan behalen én behouden.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Beste Katja,
    Een mooi artikel waarbij je treffend aangeeft dat er meer nodig is om af te vallen. Jouw opmerking over supplementen betreft veelal chemische supplementen. Er zijn zeker natuurlijke kwalitatieve supplementen verkrijgbaar die doen wat ze beweren èn wat wetenschappelijk wel bewezen is (EFSA). Deze supplementen zijn ook nog eens volledig natuurlijk (NPN). Met dieet plan is een aanvulling van goede natuurlijke supplementen zeker geen overbodige luxe.
    Graag wissel ik eens van gedachte

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >