Verzadigde Vetten en Transvetten Vergroten Risico op Depressies

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Door het eten van veel verzadigd vet en transvet (vet dat onder meer in fast food zit) wordt de kans op depressie vergroot. Zes jaar lang werden 12.059 proefpersonen bestudeerd. Gedurende deze periode werd het voedingspatroon, de levensstijl en de gezondheid van de proefpersonen in de gaten gehouden. Toen het onderzoek begon had geen van de proefpersonen depressieve klachten. Na zes jaar bleken 657 mensen depressief te zijn.

Er werd een duidelijk verband ontdekt tussen de depressieve klachten en het voedsel dat de proefpersonen nuttigden. De proefpersonen die veel ongezonde vetten aten, bleken tot 48% meer kans te hebben op een depressie dan de proefpersonen die geen ongezonde vetten nuttigden. Hoe meer ongezonde vetten gegeten werden, hoe groter de kans op een depressie werd.

Gemiddeld bestond de voeding van de proefpersonen met depressieve klachten uit 0,4% ongezonde vetten. Deze kleine hoeveelheid blijkt al genoeg om de kans op depressies met bijna 50% te vergroten.

In het onderzoek werd ook gekeken naar het effect van meervoudig onverzadigde vetten. Deze vetten zitten onder meer in vis en plantaardige oliën. De vetten bleken niet alleen gezond te zijn, ze verkleinden ook de kans op depressies. Dit is een verklaring waarom in het noorden van Europa veel vaker depressies voorkomen dan in het mediterrane gebied!

De afgelopen jaren is het aantal mensen met depressie sterk toegenomen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat steeds meer mensen plantaardige vetten vervangen door ongezonde vetten. De studie toont ook aan dat hart- en vaatziekten op dezelfde manier beïnvloed worden door ons dieet.

Een goed alternatief blijkt olijfolie te zijn: het beschermt tegen verschillende mentale en lichamelijke aandoeningen:

  • Olijfolie bevat organische zuren, vitamines, hydrocarbon, diverse mineralen, tocoferolen (vitamine E), sterol en koolwaterstoffen.
  • Olijfolie is gemakkelijk verteerbaar en bevat per gram maar 93 calorieen.
  • De vitamines in olijfolie worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen, en de olie beschermt tegen ziektes van hart en bloedvaten en verminderd het risico op hersenaandoeningen en hartkwalen.
  • Recent onderzoek heeft ook aangetoond dat gebruik van olijfolie de ontwikkeling van borstkanker kan vertragen.
  • Tevens beschermt het tegen maagkanker, en laat het de lever beter functioneren.

Tot gauw,

Katja Callens
Auteur van Het Mentale Dieet Plan
www.HetMentaleDieetPlan.com

P.S.  Nog NIET gestart met Het Mentale Dieet Plan? Wens je PERMANENT die 5 tot 17kg overgewicht te verliezen?
Waarop wacht je dan nog? Eén ding is zeker, wanneer je NIETS onderneemt – verandert er ook NIETS.
Start Nu met het Mentale Dieet Plan!
   <—  Dit is een RISICOLOOS AABOD! <— Klik Hier!
Probeer het MDP 60 dagen uit,…, geen resultaat, geld terug. Tienduizenden deden het je voor…

P.P.S Heb je onze 202 Heerlijke Recepten voor een platte buik al geprobeerd?   <— KLIK HIER!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>