Sneller Afvallen met Wandelen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Onderzoek heeft aangetoond dat wandelen een van de beste manieren is om geleidelijk en blijvend af te vallen. Je verbrandt uiteraard minder calorieen met wandelen in vergelijking met hardlopen of een andere intensieve sport, maar je verbrandt wel meer vet met wandelen.

Wandelen

Voordelen

Het grote voordeel van wandelen is dat het makkelijk vol te houden is en goed in te passen is in het dagelijkse leven. Daarnaast is het gratis (een groot voordeel in deze onzekere tijden), je hoeft geen speciale kleding of dure sportschoenen aan te schaffen, en kan iedereen het doen. Het is niet zo dat je met wandelen direct spectaculaire resultaten ziet, maar het resultaat dat je behaalt met wandelen is vaak wel definitief.

Hoe pak je het aan?

Het is het beste om zoveel mogelijk te wandelen, maar dit is natuurlijk praktisch gezien niet altijd haalbaar omdat we ook moeten werken of andere verplichtingen hebben. Probeer per dag minimaal 20 minuten te wandelen in een pittig tempo. Een pittig tempo betekent niet dat je jezelf buiten adem moet wandelen, maar je moet het er wel een beetje warm van krijgen. Op die manier stimuleer je de vetverbranding in je lichaam, evenals de bloedsomloop, wat op zijn beurt weer helpt beschermen tegen hart- en vaatziekten.

Combineer je dagelijkse bezigheden met wandelen

Integreer wandelen in het dagelijkse leven door dingen te combineren. Wandel naar de supermarkt als je maar een paar boodschappen hoeft te hebben. Stap een bushalte/metrostation eerder uit en wandel naar je bestemming, neem de trap in plaats van de lift, trakteer de hond op een lekkere boswandeling en ga zo maar door.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>