Vergeet het brooddieet

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Het brood dieet was een aantal decennia geleden een van de meest populaire diëten. Het brood dieet is namelijk een van de meest simpele diëten, die dus ook ogenschijnlijk eenvoudig te vol te houden is. Het klinkt een beetje tegenstrijdig om met het brooddieet af te vallen, want normaal gesproken wordt brood toch gezien als een van de dikmakers.

Bij het brood diëten is er sprake van een zogenaamde wisseldag. De ene dag eet je alleen maar brood en is koffie, thee en water toegestaan en de andere dag eet je bij het brooddieet gewoon normaal. Is dit nu de meest efficiënte wijze om overtollig gewicht kwijt te raken en is het wel zo plezierig om op de wisseldagen alleen maar brood te eten? Je kunt er heus een aantal kilo’s mee kwijt raken, maar denk nou zelf eens na.

Het is toch vreemd om voor een lange periode bij het brooddieet alleen maar brood te eten op bepaalde dagen. Dat is nu niet echt een verrijking voor je leven. Wat wel een verrijking van je leven kan zijn, is deelname aan het Mentale Dieet Plan. Vergeet dan ook het brooddieet en pak deze kans, die je op een presenteerblaadje wordt aangeboden.

Brooddieet versus Mentale Dieet Plan

Onderzoek heeft uitgewezen dat het niet aan te raden is om het brooddieet langer dan zes weken achter elkaar te volgen. Dus wat moet je dan doen na die zes weken als je nog niet op je gewenste gewicht bent gekomen? Precies, het brood dieet is weer één van die diëten, waar je uiteindelijk niets mee op schiet.

Het Mentale Dieet Plan is echter gericht op de rest van je leven en kent geen abnormale voorschriften zoals het brood dieet. Het Mentale Dieet Plan is er om jou bewust te maken van voeding, eten en de mogelijkheid om op een relatief eenvoudige wijze gelukkig te worden in je eigen lichaam.

Lekker met brood diëten

Bij het Mentale Dieet Plan is er wel ruimte om lekker met brood te diëten. Je hoeft het brood niet te laten staan bij het volgen van het plan. Het is echter niet zo dat je net als bij het brooddieet op de wisseldagen alleen maar brood mag eten. Wil jij ook eindelijk eens echt afvallen en op gewicht blijven? Meld je dan via de email aan voor het Mentale Dieet Plan en vergeet voor eens en voor altijd het brooddieet.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>