Uiterlijke verzorging betekent innerlijke rust

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik heb het hier al meerdere malen met de deelnemers van Het Mentale Dieet Plan over gehad: zorg goed voor jezelf, zowel innerlijk als uiterlijk! MDP deelnemers leren al snel dat het uiterlijk het innerlijk beïnvloedt, en omgekeerd.

Uiterlijke verzorging

Om even een klein zijstapje te maken: dit geldt natuurlijk ook voor je gedrag. Je gedrag beïnvloedt hoe je je voelt, en dit kan zowel positief als negatief zijn. Als je iets goed doet voor een ander, dan zul je je content voelen. Ben je echter onaardig of lelijk tegen een ander…dan zul je je rot gaan voelen.

Conclusie: laten we goed voor onszelf en anderen zorgen en we zullen ons allemaal een stuk fijner voelen en er beter uit zien!

Om terug te komen op de uiterlijke verzorging: dit is heel erg belangrijk en op het precieze belang ervan komen we uitgebreid terug in Het Mentale Dieet Plan. Ik zal hier echter een tipje van de sluier oplichten.

Maak tijd vrij

We hebben het allemaal natuurlijk hartstikke druk met onze banen, sociaal leven en ons gezin en verplichtingen. Net als met Het Mentale Dieet Plan moet je er voor kiezen jezelf uiterlijk te verzorgen. Probeer een dagelijks ritueel van je eigen verzorging te maken, als is het maar een kwartiertje voordat je naar bed gaat bijvoorbeeld. Dit kwartiertje zal je de gelegenheid geven om bijvoorbeeld je doelstellingen van Het Mentale Dieet Plan nog eens te doorlopen, of gewoon de dagelijkse beslommeringen achter je te laten.

Koop een lekkere shampoo, een fijn geurende bodylotion, een goede gezichtscrème (heren dit geldt ook voor jullie!) een mooie nagellak en ga zo maar door. Sluit je dat kwartiertje af van de rest van de wereld en verzorg jezelf. Geniet van dat moment voor jezelf en durf ervan te genieten zonder je schuldig te voelen over de afwas die wellicht nog op het aanrecht staat- die komt later.

Onderzoek heeft aangetoond dat als je dit soort momenten bewust beleefd en er bewust van geniet, dat je hersenactiviteit toeneemt en positieve emoties de kans krijgen te zetelen in je bewustzijn. Dit heeft als gevolg dat je je ontspannen en goed voelt na zo’n ‘sessie’.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>