Het zijn de kleine dingen….

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

…..die het ‘em doen zeggen ze altijd- en dat klopt als een bus! Met een paar kleien veranderingen in je eetgedrag en dagelijkse gewoonten kun je al een hoop bereiken op het gebied van afslanken (zoals onze Mentale Dieet Plan deelnemers weten!). Ik deel er hier een paar met jullie.

Het zijn de kleine dingen….

Een goed begin…

is inderdaad het halve werk! Als je ontbijt zul je niet de hele dag door lopen snaaien. Ik heb het zelf voorheen zo vaak gehad dat ik de hele dag door zo’n onbestemde trek had en het maakte niet uit wat ik at: chocolade, brood, friet of wat anders- ik bleef trek houden. Mijn fout? Ik ontbeet niet. Doen dus mensen, ik beloof je dat het werkt!

Even de benen strekken!

Nu hoef je niet direct een jaarabonnement bij de sportschool af te sluiten, maar je lichaam wordt er wel blij van als je eens lekker een blokje om gaat of als je eens wat vaker de benenwagen neemt in plaats van de normale wagen.

Schaapjes tellen…

De snelheid van je stofwisseling hangt nauw samen met het feit of jij wel voldoende slaap krijgt. Als je moe bent dan probeer je de hele dag door jezelf een beetje een oppepper te geven door calorie-rijke snacks te eten of van die ‘pick me ups’ eten waarvan we allemaal weten dat we ze niet zouden moeten eten. Dus- lekker op tijd naar bed!

Feestje?

Ga ‘goed voorbereid’ naar een feestje als je je slanke lijn een plezier wilt doen. Zorg ervoor dat je een goede maaltijd achter de kiezen hebt als je op pad gaat zodat je veel gemakkelijker van die hapjes af kunt blijven als je eenmaal op het feest bent.

Simpel en klein- maar o zo doeltreffend!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>