Burn-out: Risicovol Voor Hart & Vaten

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Steeds meer mensen komen helaas thuis te zitten met een burn-out: maar liefst 10% van de Nederlanders en Belgen hebben hier last van. Een burn-out is heel vervelend en helaas zie je vaak te laat dat je over je grens bent gegaan.

Burn-out: Risicovol Voor Hart & Vaten

De psychologische gevolgen van een burn-out zijn al langer bekend, maar volgens bepaalde studies stijgen op de lange termijn ook bepaalde risico’s voor je gezondheid. Volgens Psychosomatic Medicine, 2012, bleek dat een burn-out gepaard gaat met een verhoogd risico op hart- en vaataandoeningen, onder andere hartinfarcten.

Er werden tijdens dit onderzoek 9000 personen (aanvankelijk in goede gezondheid) gedurende meerdere jaren gevolgd. Bij mensen met een burn-out ontstonden er 1,4 keer meer hart- en vaataandoeningen dan bij mensen zonder een burn-out. Nu moet dit gegeven nog door andere onderzoeken bevestigd worden, maar het staat voor mij als een paal boven water dat een gezonde geest hand in hand gaat met een gezond lichaam.

Luister goed naar je lichaam en zorg goed voor jezelf. Zoals helaas te veel mensen weten ben je niet zomaar van een burn-out af.

Dit zijn de verschijnselen van een burn-out:

  • Vermoeidheid, concentratieproblemen en een opgejaagd gevoel;
  • Slecht eten, slecht slapen, hartkloppingen, een hoge bloeddruk, pijn in je nek en onder in je rug;
  • Emotioneler dan normaal voor je is; snel huilen, snel geirriteerd;
  • Veel piekeren, lusteloos, niet meer genieten, besluiteloos;
  • Wazig gevoel in je hoofd, verminderde sekslust;
  • Er komt minder uit je handen op het werk of thuis; frustraties;
  • Je lichamelijk niet lekker voelen, grieperig of ziek;
  • Afsluiten voor je partner, ontspanning zoeken in roken, drinken of gebruik van slaapmiddelen.

Iedereen heeft wel eens last van stress. Er is op zich niets mis met stress, zolang het niet te lang duurt. Een burn-out wordt veroorzaakt door een lange tijd van overbelasting (in welke vorm dit ook is), frustraties en stress. Doe een pas op de plaats als je jezelf in deze kenmerken herkent en praat met iemand, je partner, je man, vrouw of iemand anders die je vertrouwt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>