Snel Gezond Afslanken met deze Alternatieven

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Gezonde alternatieven“Hoe kan ik snel gezond afslanken?” zul je je ongetwijfeld wel eens afvragen. Bij een gezond dieet komen veel vragen kijken. Wat zijn makkelijke en gezonde recepten? Wat zijn gezonde tussendoortjes? En natuurlijk: hoe kan ik naast snel afvallen ook gezond afslanken, want het moet natuurlijk wel gezond blijven.

Ik zou je zeker aanraden om de heerlijke dieetrecepten van het MDP te gaan gebruiken in je dagelijks leven. Dat zal al een heel verschil maken voor de slanke lijn! Maar je kan al met een paar kleine veranderingen in je eetpatroon een heel verschil maken voor je gewichtsverlies. Maak jouw dagmenu een stuk gezonder en slanker met deze gemakkelijke alternatieven.

Gezonde alternatieven

Boter – avocado

Ik ben zowieso al niet zo’n fan van boter omdat het geen natuurlijk product is, maar een boterham zonder iets smeuïgs erop is ook maar kaal. Vervang de boter met avocado: Deze vrucht zit boordevol omega vetzuren, gezonde vetten, en staat bekend om zijn nootachtige, romige smaak. Het bevat ook nog eens 50% minder vet en calorieën dan boter, dus dat is helemaal mooi meegenomen. Besmeer je brood hier eens mee en beleg met stukjes gegrilde kipfilet!

Witte aardappel – zoete aardappel

Nederlanders en Vlamingen zijn natuurlijke echte aardappeleters, en hoewel een aardappel niet ongezond is, zijn er wel betere alternatieven voor: een zoete aardappel (bataat). Een zoete aardappel bevat namelijk meer dan genoeg vitamine A voor een dag en bevat ook nog eens 57 procent meer vezels dan een witte aardappel. Het geeft je langer een verzadigd gevoel, wat snoepen voorkomt. Daarnaast zit er ook nog 50 procent meer vitamine C in.

IJsbergsla – bladgroenten

Knapperige, frisse, groene salades staan bekend als hét afslankvoedsel. IJsbergsla is gezond, maar het is een beetje slap op het gebied van de voedingsstoffen. Wissel het eens af met romeinse sla of jonge bladspinazie voor extra vitaminen (A en C), ijzer en kalium.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>