Smakelijk Gegrillde Paksoi

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Paksoi behoort tot de koolfamilie en heeft verschillende namen – pok choy, pak choi en chinese kool. De groene bladeren hebben een malse smaak, terwijl de witte stronken knapperig en subtiel zijn. Paksoi wordt beschouwd als een “superfood” omdat het veel vitamine A, C en K bevat en voedend is.

Als je paksoi koopt, zoek je stevige bollen en de bladeren moeten groen en niet verwelkt zijn. Je kunt paksoi ongeveer een week in de koelkast bewaren, indien opgeslagen in de groentela of in een geperforeerde zakken.

Erg smakelijk is deze gegrilde paksoi! Dat komt vooral door die verrukkelijke combinatie van gember en knoflook. Eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol!

Maak paksoi nooit te gaar, hou ‘m lekker knapperig, goed voor de vitamines… Pak een stronk paksoi, even wassen, over de lengte in vieren snijden en tussen de hete grill leggen. Ondertussen maak je het smakelijke sausje …

Ingrediënten

800 gram paksoi
sesamzaad
Saus
kokosolie
1 kleine ui
2 cm gember, geraspt
1 flinke teen knoflook
1 theelepel sesamolie
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel citroensap
druppel zoetstof

Gegrillde Paksoi

Bereiding

Snijd de paksoi in vieren en was het onder stromend water, schud vervolgens het water eraf. Verwarm de grill en vet ze in, leg de stronken ertussen.
Rooster lichtjes een lepel sesamzaad in een droge koekenpan. Tot de geur vrijkom. Laat afkoelen op een schoteltje. Niet in de hete pan laten staan, anders verbrandt het!

SAUSJE
In een steelpan met dikke bodem bak je de ui in kokosolie zachtjes aan gedurende 2 minuten. Doe dan de gember en knoflook erbij en laat even mee warmen. Maak er een sausje van door het toevoegen van sesamolie, sojasaus en citroensap. Breng eventueel verder op smaak met een piepklein beetje zoetstof. Mocht de saus niet goed mengen (teveel olie) doe er dan een beetje water met johannesbroodpitmeel bij om te binden.

Als de paksoi gaar genoeg is (ong. 10 minuten), leg je ‘m op een bord en giet je het sausje erover, vervolgens het geroosterde sesamzaad eroverheen en smullen maar!

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>