Rijst en aardappelen eten tijdens dieet

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Er zijn zoveel diëten, waar een beperking geldt voor specifieke voedingsmiddelen als bijvoorbeeld rijst en aardappelen, maar gelukkig zijn er ook diëten, waarin het eten van rijst en aardappelen wel is toegestaan.

Kies je voor een koolhydraatarm dieet zoals het Atkins dieet, dan weet je van tevoren al dat er geen rijst en aardappelen aan te pas zullen komen. Het Atkins dieet wijst rijst en aardappelen af, omdat er veel koolhydraten in deze producten zitten en dieet er juist op gericht is om vooral veel meervoudige onverzadigde vetten en eiwitten tot je te nemen.

Het vermijden van rijst en aardappelen wordt ook aangeraden bij het zogenaamde Zonedieet, waarin koolhydraten ook uit den boze zijn.

Dieet rijst en aardappelen

Met een dieet rijst en aardappelen wordt niet bedoeld dat je onbeperkt rijst en aardappelen moet eten. Wel wordt ermee bedoeld, dat je rustig een dieet kunt volgen en toch rijst en aardappelen kunt eten.

Rijst en aardappelen vormen voor een groot deel van de bevolking standaard bestanddelen tijdens de avondmaaltijd. Door een koolhydraatvrij dieet te volgen, zou iedereen zichzelf dus heerlijke gerechten ontnemen. Zover hoeft het echter niet te komen.

Je kunt namelijk rijst en aardappelen blijven eten als je kiest om actie te ondernemen en je aanmeldt voor het Mentale Dieet Plan.

Dan word je namelijk niet beperkt in het eten van allerlei voedingsmiddelen, maar op een verstandige wijze een mentale verandering zult ondergaan. Alle diëten ten spijt of het nu om rijst en aardappelen gaat of om calorieën tellen, bij de meeste diëten ben je aan het einde van de rit nog weinig opgeschoten.

In het slechtste geval zul te het jojo effect zelfs aan den lijve ondervinden en nog zwaarder worden dan je ooit geweest bent. Een dieet met rijst of het laten staan van rijst en aardappelen is niet de beste oplossing om blijvend een goed gewicht te behouden.

Mentale Dieet Plan met rijst aardappelen

Volg het Mentale Dieet Plan, waarbij je gerust rijst en aardappelen kunt eten. Het is geen voorgeschreven dieet met verplichte recepten om die kilo’s kwijt te raken.

De kracht van het Mentale Dieet Plan is de wijziging in je bewustzijn, die je met persoonlijke begeleiding in staat zal stellen om je droom te verwezenlijken.

Een lichaam, dat op gewicht komt en blijft zonder te hoeven lijden, maar wel met de keuze om rijst en aardappelen te kunnen eten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>