Recept: Pittige Wontons Met Kip En Selderij

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hou je van gestoomde, makkelijke hapjes? Dan is dit het recept met pittige kip voor jou! Je vindt helemaal onderaan het recept een handige instructievideo voor de bereiding.

INGREDIËNTEN

1 gerookte kip, vlees in stukjes gescheurd (totaal ongeveer 3 kopjes)
1/2 kopje selderij, fijngesneden
1/2 kopje wortelen, fijngesneden
113 gram roomkaas
1/2 kopje hete buffalo-saus
1/3 kopje water
Ronde wontonvelletjes
Blauwe kaas-dressing voor de dip (optioneel)

BEREIDING

Mix de gesnipperde kip, selderij, wortelen, roomkaas en hete saus in een kom.

Voor de wontons: schep ongeveer een theelepel van de mix in het midden van een wontonvelletje. Bevochtig je vingers en maak de bovenkant van het velletje nat met wat water. Vouw het velletje samen en maak er kleine vouwtjes bovenin. Zorg dat de wonton goed gesloten is.

Verhit de olie in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur. Leg de wontons in de hete olie (met de gevouwen kant naar boven) en laat ze bruin worden. Als ze eenmaal bruin zijn (na ongeveer 2 minuten), doe je 1/3 kopje water in de pan en dek je de pan af met een deksel. Laat de wontons 2 minuten stomen en haal ze dan uit de pan. Serveer ze met een saus naar keuze of een blauwe kaas-saus.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>