Recept: Champignonhoedjes Met Roomkaas En Knoflook

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wil je je gasten eens wat anders voorzetten dan toast en brie? Verras ze dan met dit lekkere (en makkelijke!) warme gerechtje uit de oven.

INGREDIËNTEN

15 paddestoelen
1 eetlepel koolzaadolie
2 eetlepels gehakte knoflook
½ eetlepel zeezout
½ eetlepel versgemalen zwarte peper
225 gram roomkaas
¼ kopje Italiaanse broodkruimels
½ kop geraspte parmezaanse kaas
2 eetlepels gehakte peterselie
zeezout
vers gemalen zwarte peper
gehakte peterselie, voor garnering

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 176° C.

Snijd de stelen van de champignons af, en versnipper ze. Leg de champignonhoedjes even opzij voor later.

Verhit de olie in een pan op hoog vuur. Bak de gehakte stengels met de knoflook, zout en peper (ongeveer zes tot acht minuten), en blijf voortdurend in de pan roeren. Haal de pan daarna van het vuur.

Doe de gekookt stengels, roomkaas, paneermeel, de helft van de Parmezaanse kaas, peterselie, zout en peper in een middelgrote kom, en meng het tot een gelijk mengsel is.

Leg de champignonhoedjes ondersteboven op een bakplaat. Schep een royale hoeveelheid van het roomkaasmengsel op elke champignon. Strooi hier vervolgens Parmezaanse kaas overheen, en zet het 20 minuten in de oven.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>