Moe & Futloos? Zo Kom Je Er Vanaf!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik weet niet of jullie het vaak horen (of misschien wel zelf ervaren), maar ik krijg vaak zijdelings mee dat mensen zich zo moe en futloos voelen. Dat ze ’s ochtends bij het opstaan al de uren tellen totdat ze weer kunnen gaan slapen.

Ze slikken elke multi-vitamines die ze te pakken kunnen krijgen en drinken elk ‘vitaminedrankje’ dat zuivere energie belooft. Maar helaas lijkt niets van dit alles echt te helpen.

Hoe kom je er vanaf?

Ik weet het: we hebben allemaal een druk bestaan, een druk sociaal leven en een drukke baan. Gooi nog een gezinsleven in die mix, en je hebt een behoorlijk hectische situatie. 

De kunst is om binnen deze hectische situatie elke dag een rustpunt voor jezelf te vinden (en ik heb het hier niet over een paar uur of zo, maar een half uurtje bijvoorbeeld) waarin je niet op bed gaat liggen of een dutje gaat doen om weer bij te komen, maar waarin je op een ontspannen manier lichamelijk actief bent.

Vergis je niet: van hot naar her rennen om de kinderen op te halen, boodschappen te doen, bij de stomerij langs te gaan voordat die dicht gaat en je huis schoonmaken tellen in feite niet als lichaamsbeweging waar jij GEESTELIJK wat aan hebt. Door lichamelijk actief te zijn, kun je geestelijke spanning even achter je laten en jezelf opladen voor de rest van de dag.

Maar hoe doe je dat vraag je je misschien af? Ik geef toe, het is zeker in het begin als je dit gaat doen makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik beloof je dat het op den duur makkelijker wordt EN dat je naar deze momenten gaat toeleven, zeker als je het gevoel hebt dat je als een kip zonder kop rondrent. 🙂

Dit is de truc

De truc is om dus elke dag een half uurtje of zelfs maar 15 minuten voor JEZELF uit te trekken. Geen telefoontjes, geen afspraken, geen andere dingen: alleen JIJ. Als je het lukt, zou je kunnen proberen om ’s ochtends een half uurtje vroeger op te staan (ik weet het, dit zal het laatste zijn wat je op dat moment wil) of anders een moment te pakken midden op de dag.

Ga in dat half uurtje idealiter naar buiten (als het weer een beetje meezit) en ga gewoon ‘dom’ een stuk lopen. Laat je sores op het werk of thuis, en ga naar buiten en ga dat blokje om. Fietsen kan ook als je dat fijner vindt, dansen op je favoriete liedje (natuurlijk wel lekker hard) mag ook: je voelt vanzelf wat het beste voor jou werkt.

Kijk om je heen, neem de omgeving in je op, zie de mensen om je heen, hoor de vogels, hoor jezelf ademen. Doe dit ELKE DAG, en je zult zien dat dit een oplaadpunt voor jezelf wordt.

En daarnaast: eet natuurlijk, regelmatig en drink voldoende water.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Vraagje: In het boek van het mentale dieet plan mag je op Gamma en Beta dagen geen zuivel. Maar in het recepten boek staan er recepten voor Gamma en Beta dagen waar zuivel in zit. Hoe zit dat nou. Groetjes Yvonne Gorter

 • Floortje schreef:

  Daar zit wat in. Dat ga ik uitproberen. Dan ga ik een halfuurtje op mijn crosstrainer. Bedankt voor de tip.

 • Jacomien Glasbergen schreef:

  Hoi Katja,

  Even een half uurtje. Ja, dat denk ik wel eens een paar keer per week. Maar waar ik behoefte aan heb is ‘even op de bank’. En daarna ben ik echt weer veel fitter. Dus zal ik dit echt gaan proberen? Nou, ik geef het een kans en schrijf het voor 6 weken op in m’n agenda. Daarna laat ik je het resultaat weten!

 • Ik voel me wl moe maar dat komt omdat ik vakantie heb. In plaats van me dan fitter te voelen ben ik ontregelt en moe. Maar ik weet waar het door komt en doordat ik wel goed eet en regelmatig beweeg voel ik me na de vakantie weer super. Het dieetplan heeft mij de afgelopen maanden ook goed geholpen en mijn zadeltastjes (heupvet) zijn mooi aan het slinken.

 • Johanna schreef:

  Ik doe het nu al zo’n 2 weken en ik wandel ’s morgens gelijk met de hond. Heerlijk hoor zo vroeg in de ochtend. Het bevalt mij prima.
  Goed tegen alle stress.

 • Annelies schreef:

  Wat zijn deze info-stukjes lekkere “opstekers”…..

 • Marion schreef:

  Het MDP dieet heeft geholpen dat ik nu op 500gram na op mijn streefgewicht zit. Heb andere eetgewoonten. Alleen vind ik het nog steeds moeilijk om een goed evenwicht te vinden om op een ontspannen manier met eten om te gaan. Ben nog erg bezig met dit gewicht te behouden. Ben in april begonnen en 9 kg kwijt. Mijn energie is o.k.
  Zijn er mensen die al langer hun streefgewicht handhaven en hoe zij dit doen?

 • Een half uurtje rust/ontspanning op de dag?
  Tuurlijk!
  Als je niet heel goed voor jezelf zorgt kun je zeker niet voor anderen zorgen!
  Dus rust nemen….doen voor jezelf en voor anderen!
  Een warme groet,
  Esselien
  Reiki en Shambhala Maaster
  Tarotiste

 • Katja, ik herken deze situatie. Worstel al enige tijd ermee. Belangrijk is dat je de symptoom herkent. Ik was me eerst behoorlijk geschrokken. Altijd gesport (spinning) en dan lijkt het of je energie weglekt. In mijn geval ligt STRESS tengrondslag. Dat heeft z`n tijd nodig voordat je weer hersteld.

 • Hallo .alles van jullie vind’k geweldig!Maar,
  zouden jullie mij kunnen vertellen,hoe ‘k het
  beste granaatappels eet?Bij voorbaat dank

 • Sandra schreef:

  Ik ben al heel mijn leven meer dan normaal moe en futloos, zonder aan CVS te lijden; bloedonderzoeken leveren gewoonlijk ook echt voorbeeldige waarden op, ik ben lichamelijk echt heel gezond. Heel af en toe heb ik een opflakkering van energie, maar dat is echt zeldzaam. Een halfuur vroeger opstaan lijkt een vreselijke opgave, terwijl ik ook heel consequent veel te laat ga slapen. Bij mij is stress de grote oorzaak, en dat inderdaad al van toen ik nog een kind was… Stress binnen de gezinssfeer heeft al heel mijn leven een grote invloed op me, maar de laatste anderhalf jaar is daar bijgekomen dat ik bijna kromloop van de zenuwen op het werk, en lijdt ik regelmatig aan meer ernstige symptomen, zoals heel erge draainissen, en lichte koortsaanvallen. Ik ben mentaal heel stabiel, en die stress moet er op een of andere manier toch uit, en dan krijg ik dus fysieke symptomen…
  Ik vrees dat een halfuurtje lezen (sport is echt niks voor mij) niet voldoende zou zijn. Koken misschien wel. Mocht ik me kunnen veroorloven om een piano aan te schaffen, en ik zou elke dag weer wat kunnen spelen, dat zou ook een echt rustpunt zijn… En ik heb met een vriendin afgesproken om binnenkort eens een 2.5 uur durende manicure-pedicure te ondergaan. Dat zou een weldoend maandelijks ritueel kunnen worden? Herkent iemand zich in het bovenstaande?

 • Ja……………., dit advies klopt helemaal, ik ervaar het zelf en pas het ook toe!
  Als ik z.g. ' úitgeput ' ben of als ik mentaal in een dipje zit, pak ik mijn Nordic Walking stokken en trek een uurtje de natuur in en meestal knap ik daar geweldig van op.
  De ' kunst" zal echter zijn om niet af te wachten tot de futloosheid oif het dipje op treedt, maar er een gewoonte ervan maken om uit preventie even wat te bewegen en te onthaasten, iedere dag.

 • Ja ik ga het doen want ook ik ben moe en futloos
  Alleen ik ben niet echt te dik maar moet goed opletten wat ik eet.
  En op mijn leeftijd komt het er vanzelf bij,

 • Anoniem schreef:

  dit klopt helemaal. Ik ga in mijn middagpauze bewust tot stukje groen en water om stilte te ervaren en geen prikkels te krijgen, even alleen met mezelf na zoveelste telefoon of gesprek…

 • Sandra schreef:

  Heb zo ’n idee dat het nooit meer weggaat maar het proberen waard

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >