Afslanktip: De moeite om even te lezen…

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Is dit een afslanktip? Ik hoop alvast dat het je enige inspiratie geeft…

Hieronder vind je een getuigenis van Elke die we recent binnenkregen op onze “Getuigenis pagina” hier op de blog en ik dacht dat het wel even de moeite was om deze te lezen…

Proficat Elke! Fantastisch gedaan, ook al besef dat je niet steeds het principe van ” De Korste Weg” gevolgd hebt hé 😉 maar het belangrijkste is dat dit principe samen met de andere eenvoudige mentale trucjes wel in je gedachten geworteld zitten en uiteindelijk hun werk voor je gedaan hebben!  En die Bikini Elke, gewoon doen hé!!!!  Ik ben heel blij voor je 🙂 Groetjes, Katja.

 

LET OP : Net zoals als onze getuigenissen op de blog, is dit een AUTHENTIEKE getuigenis die helemaal is overgenomen zoals Elke deze geschreven heeft.

================================

Getuigenis van Elke 

Vandaag heb ik MIJN ideale gewicht bereikt.

Ik ben van nature een heel ongezonde eter: ik hou van pizza’s, frieten, cola, chips. En de typisch moderne levensstijl: een vlug ontbijtje, dan naar het werk, zonder tussendoortjes, vaak zonder lunch, en ‘s avonds de voorraadkast plunderen tijdens het koken, en zeker 3 porties opscheppen.

Af en toe eens afgewisseld met een dieetje, wat ik toch nooit volhoud.
In de loop van de jaren is er dus wat gewicht blijven plakken: van 48 kg naar 64 kg. (Ik ben 1,58m).
Ondanks mijn levensstijl viel mijn overgewicht dus wel mee. Ik moet goede genen hebben..

MIJN ideale gewicht is 55 kg, en dat heb ik dus vandaag bereikt

Op mijn manier dan, moet ik toegeven, er is nog werk aan: ik volgde het 8-weken maaltijdschema (met 2 weken turbo dus), hield het een 5-tal weken vol, at dan 2 weken redelijk goed, herviel dan in mijn oude gewoonten, en startte weer van voor af aan. Dus heeft het een kleine 4 maanden geduurd om 9 kg af te vallen. Tja…

Ik weet dat ik een junkaholic zal blijven: ik zal het altijd moeilijk hebben om slechts een klein potje chips te eten, maar het MDP heeft mij alvast dit geleerd: De keuze is echt aan mij, ik moet de verantwoordelijkheid nemen. Ik denk dat ik het intussen wel onder controle heb, en als ik toch eens weer in overdrive ga, dat ik toch onmiddellijk kan ingrijpen. Want als ik weer eens een weekje terugkeer naar vroeger, ben ik weer zo vreselijk moe.

Maar met het MDP is die vermoeidheid weg. En die overgang is echt onmiddellijk, blijkbaar ben je toch echt wel wat je eet. Plus het MDP is absoluut geen grote opgave, kwestie van gewoon worden.

Ik heb ook wat eigen truckjes aangeleerd: na het eten, direct de kip gaan voederen met de restjes, in plaats van mezelf.

Of als we frietjes halen, geen meebrengen voor mij, wel enkele pikken van de kindjes. Een beetje proeven smaakt eigenlijk even goed als hele hopen eten.

Mijn schoonma had vanmiddag heerlijke spaghetti-saus gemaakt, ik heb gewoon eens heel diep boven de pot gesnoven, mij de smaak ervan herinnerd, en dan zonder moeite mijn stukjes kip verorberd… (gamma-dag, weet je wel).

Anyway, ik ben er, maar ik ga verder: ik heb een nieuw doel: mijn lijf bikiniklaar maken voor onze zomervakantie binnen 4 weken.

Mijn nieuwe ideale gewicht hou ik voor mezelf, maar als het lukt, draag ik op mijn 35e de eerste bikini van mijn leven! (als ik durf)

Elke

==============================

Wil jij net zoals Elke voor de zomer nog terug in die bikini?
Het kan gewoon hé! Op voorwaarde dat je ermee aan de slag gaat natuurlijk…

–>  http://www.HetMentaleDieetPlan.com/welkom

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Lia Daans schreef:

  Waar zijn de beloofde gratis recepten?

  • Hallo Lia,

   De recepten zitten in de email die we je verstuurd hebben erbij als bijlage. Kijk ook even je spamfolder na, indien je de email niet zou vinden. soms komt de mail daarin terecht. Groetjes, Katja

 • Priscilla schreef:

  Mooie getuigenis!!! En heel herkenbaar!

 • Hallo Katja,

  Ik ben lid van het Mentale Dieetplan en probeer de 50 gratis recepten te downloaden, maar als ik naam en email heb ingevuld
  word ik steeds weer doorgelinkt naar je aanbieding voor het Mentale Dieetplan (dat ik dus al jaren geleden gekocht heb) en er
  komt geen link naar de gratis recepten in beeld.
  Hoe kan ik ze ontvangen?

  Groetjes van Erica de Vaan/ [email protected]

  • Hallo Erica,

   Ik stuur je zo een mail met de 50 heerlijke dieetrecepten in bijlage.

   Mocht je deze vanavond niet ontvangen, kijk dan even de spam of junkfolder na

   en neem mijn adres ([email protected]) op in je contactpersonen.

    

   Groet,

   Katja

    

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >