Groentesnack met Magere Dipsaus

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Makkelijk Dieet Recept: Groentesnack met Magere Dipsaus

Dit is een lekkere snack voor als je een goede film zit te kijken! Dit makkelijke dieet recept is geschikt voor op je beta en alfa dagen en je maakt met onderstaande recept voldoende voor 2 personen.

Ingredienten

 • 1/2 bakje kwark
 • 1/2 teentje knoflook
 • beetje fijngesnipperde bieslook (naar smaak)
 • wat peper en zout (naar smaak)
 • een flink roosje van een bloemkool (of meer, naar smaak)
 • 2 stengels van selderij (in hapklare stukjes gesneden)
 • 2 wortels (schoongemaakt en in staafjes gesneden)

Bereidingswijze

Maak een dipsausje van de kwark, de knoflook en de bieslook en breng dit op smaak met peper en zout. Serveer er de groentjes bij voor een magere en lekkere snack.

Tip: je kan hier natuurlijk elke groente voor gebruiken die je maar wil!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Ik Ben 25kilo afgevallen maar nu mijn lichaam stop met calories verliezen daarom ik vraag uw een advisie om sommige killo te verliezen

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >