5 voordelen van een paar kilo afvallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Niet iedereen kan zich bedenken waarom je zou moeten afvallen. Wat is het nut? Het lijkt zoveel werk en wat krijg je er eigenlijk voor terug? Natuurlijk zijn er de bekende voorbeelden: beter voor je hart- en bloedvaten, verlaagd cholesterol, lagere bloeddruk etc. Hieronder omschrijven we 5 minder bekende, maar niet minder belangrijke voordelen.

5 voordelen van een paar kilo afvallen?

Meer energie

Tijdens het afvallen let je beter op je voedingspatroon. Over het algemeen paar kilo afvallenkrijg je gezonder voedsel binnen waar vitamines en mineralen in zitten die je energie geven. Het juiste dieet zal je ook aanleren zo’n 5 keer per dag kleine maaltijden te eten en genoeg te drinken. Kleine maaltijden houden het insuline gehalte in je bloed op peil en kosten minder energie om te verteren waardoor je meer energie krijgt.

Meer zelfvertrouwen

Als je eenmaal gaat afvallen zal je zelfvertrouwen toenemen omdat je beter in je vel zit.

Je ziet er jonger uit

Mensen die eerst ongezond aten en tijdens een dieet overstappen op gezondere voedingsmiddelen zullen meer vitaminen en mineralen binnenkrijgen dan voorheen. Dit kan allerlei positieven effecten hebben op de conditie van je huid en haar waardoor je er jonger uitziet.

Verlaagd risico op stress

Wanneer je verantwoord afvalt door gezonder te eten en regelmatig maar niet met overmaat te bewegen kan je het risico op stress verlagen. Tijdens beweging komt namelijk het “gelukshormoon” bèta-endorfine vrij waardoor je minder stress ervaart.

Verbeterd immuunsysteem

De verhoogde inname van vitaminen en mineralen bij een gezond dieet zorgt er niet alleen voor dat je er jonger uitziet en meer energie krijgt, maar ook dat je lichaam een beter immuunsysteem opbouwt. Je zult hierdoor minder snel ziek of verkouden worden.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • hoe moet ik dat doen ?ik zo graag gaan sporten maar ik er geen tijd voor om dat ik 3 kids heb +mijn huis houden en binne kort weer gaan werken

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >