Maagklachten Oplossen: 8 Natuurlijke Middeltjes tegen Maagklachten

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Maagklachten Oplossen: 8 Natuurlijke Middeltjes tegen Maagklachten

opgeblazen gevoel maagEr zijn maar al te veel mensen die regelmatig last hebben van hun maag: denk aan een opgeblazen gevoel, kramp in de maag, een ‘luie’ maag, een brandend gevoel en ga zo maar door. Nu kun je bij de apotheek tal van middeltjes vinden voor dit probleem, maar er zijn ook verschillende dingen die je zelf kunt doen waarmee je je ongemak op een natuurlijke manier verlicht.

Let erop dat als je echt regelmatig last hebt van brandend maagzuur, er misschien iets in je voedingspatroon zit dat je niet of moeilijk kunt verdragen. Er bij veel mensen die bijvoorbeeld niet goed tegen (flink) gekruid eten kunnen en daar echt last van krijgen. Als je weet wat je probleem is, dan kun je dit soort maaltijden vermijden. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd en soms weet je simpelweg niet waar het vandaan komt. Met deze tips kun je het ongemak wat verlichten.
 
1. Drink als je last hebt van je maag eens wat gemberbier (de alcoholvrije variant); gember heeft de eigenschap dat het de maag kalmeert, en de koolzuur zorgt ervoor dat je maag moet gaan werken en dus gaat verteren, zodat hetgene dat je dwarszit ‘vertrekt’.
 
2. Je kan ook verse gember kopen (bewaar het in de koelkast) en een paar schijfjes in een beker met warm water doen en dit opdrinken, of gemberthee drinken.
 
3. Een ‘luie’ maag (een maag die niet aan het verteren gaat) kun je stimuleren door gulzig een glas spa rood (water met toegevoegd koolzuur) te drinken. Hoewel niet charmant 😉 zul je door te boeren je maag stimuleren om te gaan werken.
 
4. Het kan ook zijn dat je maag van streek is omdat je gespannen bent. Als je thuis bent en je hebt er tijd en gelegenheid voor, dan moet je eens op bed gaan liggen nadat je een paar flinke slokken spa rood hebt gedronken. Wrijf rustig over je maag en blijf doorgaan totdat je maag begint te werken.
 
5. Een rijpe banaan of een schijf verse ananas na de maaltijden kunnen de symptomen ook verlichten.
 
6. Roer een beetje appelazijn door een bodempje (ongeveer 2 vingers hoog) warm water en drink dit voor je maaltijd. Als je de smaak niet kunt verdragen (het is nogal zuur) dan kun je ook capsules gebruiken. Je vindt deze bij een goede natuurzaak.
 
7. Hete pepermuntthee na je maaltijd werkt ook verzachtend, zeker als je pittig gegeten hebt.
 
8. Venkelthee stimuleert de werking van je maag en verlicht het brandende gevoel.
 
Zo zie je maar, er zijn tal van natuurlijke middeltjes die je goed kunnen helpen!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>