Last Van Een Winterdip?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg steeds meer mails van deelnemers die zich moe, lusteloos en prikkelbaar voelen. En dat is niet verwonderlijk. Diverse onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat de zomertijd beter is voor je gezondheid. In de winter kom je namelijk minder buiten omdat het kouder is, en het eerder donker wordt. Maar je kunt gelukkig wat aan deze winterdip doen.

Eet Gezond

Als je ongezond eet is de kans groot dat je te weinig vitamines binnenkrijgt. Hierdoor kan vermoeidheid, een verlaagde irritatiedrempel en emotionele instabiliteit voorkomen. Hier spelen voornamelijk vitamines B een grote rol. Vitamine B1 bijvoorbeeld, maar ook vitamine B2 en B6 lijken de stemming te kunnen beïnvloeden. Deze B-vitamines komen volop voor in een evenwichtige en gevarieerde voeding. Het loont dus absoluut om op je voeding te blijven letten, ook als je er met die winterdip helemaal geen zin in hebt. Kies voor magere vleessoorten, kaas of melkproducten. Als je het niet lukt elke dag gevarieerd te eten, kies dan voor een goede vitaminesupplement.

Beter In Je Vel Met Vitamine D

Vitamine D speelt een rol bij de productie van hormonen in ons lichaam. Een aantal van die hormonen beïnvloeden onze gemoedstoestand. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een verband bestaat tussen een tekort aan vitamine D en depressie. Zonlicht bevat vitamine D, maar ook voeding zoals vette vis (makreel, tonijn, zalm), halvarine en margarine.

Als we te weinig vitamine D in ons lichaam hebben voelen we ons minder energiek. In onze gemoedstoestand speelt (natuurlijk) licht een grote rol. Al in de oudheid was de invloed van de seizoenen op het welzijn van de mens bekend. Natuurlijk licht zorgt voor veranderingen in ons lichaam die van positieve invloed zijn op hoe we ons voelen.

‘Zonnetje In Huis’

Ondanks dat de zon minder schijnt in de herfst en de winter is het toch belangrijk om het hele jaar door in ieder geval een kwartier per dag buiten te zijn, met handen en hoofd onbedekt. Op die manier kan er in de huid vitamine D gevormd worden (onder invloed van UV-straling). De zonnebank zorgt hier ook voor, maar gebruik dit met mate. Het kan je klachten verminderen, maar te veel UV-straling kan schadelijk zijn.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>