Gevolgen van Ongezond Eten: Je Ziet Er Ouder Uit!

Gevolgen van Ongezond Eten: Je Ziet Er Ouder Uit!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We weten het eigenlijk al lang, maar recent Brits onderzoek heeft het wederom aangetoond dat er behoorlijk wat gevolgen van ongezond eten zijn: mede door ongezond te eten lijk je ouder. Volgens het onderzoek lijk je maar liefst 12 jaar ouder dan je eigen leeftijd wanneer je ongezond eet.

Gevolgen ongezond eten

Het Britse onderzoek heeft het over vier gewoontes (of slechte eigenschappen in dit geval) die je niet alleen ouder doen lijken, maar die tevens het risico op vroegtijdig overlijden vergroten. Het gaat om roken, teveel drinken, ongezond eten en te weinig beweging.

Tijdens het twintig jaar lange onderzoek werden 5.000 volwassen proefpersonen gevolgd en werden allerlei gegevens verzameld. Van de 5.000 proefpersonen hielden 314 personen er de vier slechte eigenschappen op na. Van hen stierf 29% tijdens het onderzoek. Van de 387 mensen die er geen van de slechte eigenschappen op na hielden, stierven er in diezelfde periode slechts 8%.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • hallo Katja ik de leuke receptjes van vandaag zeker uitproberen ! ik ben begonnen met het mpd plan op 3 januari 2011 ,ik ben ondertussen 11 kilo kwijt maar dat is nu toch al 3 maanden zo .ik blijf op mijn huidig gewicht schommelen met 100 a200 gram ik zou toch nog 5 kilo willen kwijtspelen ! heb je nog wat nieuwe tips voor mij ???

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >