Ik Wil Afvallen Maar Hoe? – 3 Tips voor Makkelijk Overgewicht Kwijt

Ik wil afvallen maar hoe? – 3 tips voor een simpel begin

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

fietsende mensen

Wil je makkelijk overgewicht kwijtraken maar weet je niet hoe? Het is niet altijd nodig om meteen met een strikt dieet te beginnen. Soms kan je al makkelijk overgewicht kwijtraken door zelf een paar simpele stappen te nemen. Hier geven we 3 simpele tips om bij het begin te beginnen.

Stap 1:

Houd een paar dagen een eetdagboek bij en schrijf daarin alles op wat je eet en drinkt. Inclusief hoeveel klontjes suiker je in je thee of koffie doet. Ga na een paar dagen voor jezelf na wat je per dag aan overbodige dingen eet. Koekjes, snoepjes, romige maaltijden. Soms word je bij het lezen van je eigen eetdagboek je er pas bewust van dat je eigenlijk wel heel veel eet, onregelmatig eet, of dat er dingen op je lijst voorkomen die je makkelijk met een gezonder alternatief had kunnen vervangen.

Stap 2:

Verander je eetgewoontes. Probeer de overbodige etenswaren uit je eetdagboek te vermijden en ongezonde keuzes te vervangen door gezondere opties. Eet ook regelmatig. Zie je niets dat je kunt veranderen, dan kan je proberen om koolhydraatrijk voedsel (o.a. fruit, pasta, aardappels) deels te vervangen door eiwitrijk voedsel (o.a. magere vleeswaren, magere yoghurt, rijst). De verminderde inname van koolhydraten zal de opslag van vet verlagen, terwijl de verhoogde inname van eiwitten het verbranden van vet stimuleert.

Stap 3:

Of je nu al veel beweegt of niet, een beetje extra beweging kan nooit kwaad. Zoek leuke manieren om wat extra te bewegen door bijvoorbeeld een dansje te doen met je kinderen, het huishouden als een actieve sport te zien, de honden van je buren uit te laten, of op de fiets te genieten van het zonnetje in plaats van plat op je buik in de tuin.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>