Hoe Kan Ik Snel Afvallen Binnen 2 Weken?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Sommige mensen zullen het idee hebben dat “Hoe kan ik snel afvallen?” een eeuwig onbeantwoorde vraag is. Gelukkig niet, want nu is er het Mentale Dieet Plan voor snel afvallen binnen 2 weken!

Het Mentale Dieet Plan zorgt ervoor dat je 5 tot 17 kilo kunt afvallen in twee weken door een paar simpele veranderingen aan te brengen in je dieet.

afvallen help

Hieronder volgt een korte omschrijving van het Mentale Dieet Plan.

Hoe kan ik snel afvallen binnen 2 weken?

Eet minstens 5 keer per dag

Na iedere maaltijd laten je hersenen vetverbrandende hormonen vrij. Hoe frequenter je eet, hoe vaker deze hormonen vrijkomen en hoe meer vet er verbrand zal worden. Ook houden regelmatige maaltijden je insuline gehalte en dus je stofwisseling op peil. Hierdoor voel je jezelf fitter, heb je minder kans op eetbuien door een extreem lege maag en kun je rekenen op snel gewichtsverlies in 2 weken.

Eet gevarieerd

Gevarieerd eten in WAT en HOEVEEL je eet is de sleutel tot makkelijk afvallen in een week. Wanneer je lichaam went aan de voedingsmiddelen en constante hoeveelheid calorieën die het binnen krijgt zal het de meest zuinige manier vinden om met die energie om te gaan.

Minder koolhydraten, meer eiwitten

Koolhydraten worden door je lichaam omgezet in glucose (energie) wat bij overmaat omgezet wordt in vet. Eiwitten worden omgezet in bouwstoffen die je helpen om je spieren op te bouwen. Wanneer je de inname van koolhydraten verminderdt, wordt er vet verbrand om energie vrij te maken. Verhoog je hierbij niet de hoeveelheid eiwitten, dan zal je lichaam ook spieren afbreken voor extra energie.

Mentale oefeningen

JIJ bent diegene die het snel afvallen waar moet maken, dus JIJ moet er mentaal van overtuigd zijn dat je kan afvallen en hoe. Door jezelf simpele vragen te stellen en langer over de antwoorden na te denken kan je de goede mentale inzet creëren.

Een Mentaal Dieet Plan voor jou op maat? Neem contact op via de tab “contact”.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • J.Blokker schreef:

  Ik vraag me wel eens af, in wat voor soort voedings producten zitten koolhydraten in en welke niet?
  Kan iemand mij daar een duidelijk antwoord op geven?
  Ik eet al een aantal weken brood die koolhydraat arm is en met 30+ kaas en eet tegenwoordig meer kom kommer dan ooit gedaan en eet ook gesneden kipfilet…
  En toch kom ik alleen maar aan, dus vertel mij dan maar eens wat ik verkeerd doe!

 • Ik wil ook graag weten in welk eten koolhydraten zitten en in welk eten eiwitten?
  Alvast bedankt.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >