Hoe Kan Ik Gezond Afvallen Zonder Dieet?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Onder “dieet” verstaan we een voorgeschreven voedingswijze waarbij een aanpassing plaatsvindt in het eetpatroon (hoeveel en wat je eet).

Hoe Kan Ik Gezond Afvallen Zonder Dieet?

Wanneer je mij dus vraagt “Hoe kan ik gezond afvallen chocoladezonder dieet?” zou ik dus eigenlijk moeten zeggen dat dat niet kan. Want als je niks verandert in de hoeveelheid of in wat je eet, dan zul je weinig succes boeken. Sporten is gezond en kan helpen bij het afvallen, maar zonder gezond voedingspatroon zal het nog steeds moeilijk zijn om gewicht te verliezen. Bovendien houdt niet iedereen van sporten.

Daarom pakken we het dit keer anders aan door het geven van tips waarmee je gezond afvalt zonder een bewust dieet.

Begin de dag met een ontbijt

Een ontbijt brengt je stofwisseling op peil en zorgt ervoor dat je niet voor lunchtijd een ontzettende vreetbui krijgt.

Eet langzaam

De regel is dat er ongeveer 20 minuten zit tussen het vullen van de maag en het afgeven van signalen door de hersenen dat je vol zit. Wanneer je snel eet is het dus zeer waarschijnlijk dat je meer eet dan dat je eigenlijk nodig hebt om verzadigd te raken.

Vervang ongezonde keuzes

Je hoeft niet persé minder te eten of drastische veranderingen aan te brengen in wat je eet. Voor veel producten is er een gezondere variant beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan magere yoghurt/melk in plaats van volle yoghurt/melk en aan 30+ kaas in plaats van 45+ kaas.

Zorg dat er geen ongezonde dingen in huis zijn

Dit is een hele simpele truc. Wanneer er geen verleidingen in huis aanwezig zijn dan kan je moeilijk naar iets ongezonds grijpen. Daardoor valt er ook weinig bewust te veranderen aan wat je eet

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>