Dieet Recept met Vis: Gestoomd Vispakketje met Sinaasappel

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit lekkere dieet recept met vis is geschikt voor 1 persoon (verdubbel de ingredienten en je hebt het voor 2 personen) op beta en alfa dagen.

Gestoomd Vispakketje met Sinaasappel

Voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 sinaasappel
  • 1/2 appel
  • 1 tl grove mosterd
  • 1/2 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak
  • 125 g paksoi
  • 125 g zalmfilet
  • viskruiden naar smaak
  • 175 g gekookte zilvervliesrijst (op alfa dagen)

Bereidingsinaasappel smiley

Pers de teentjes knoflook uit. Rasp wat van de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel daarna uit. Rasp de appel. Meng het sinaasappelsap met de appelrasp, mosterd en olijfolie. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Snijd de paksoi in dunne reepjes.

Bestrooi de zalm met viskruiden. Leg twee vellen bakpapier op elkaar en leg hier de zalm in het midden. Bestrijk de zalm met het sinaasappel/ appelmengsel en leg hier de paksoi over. Vouw het bakpapier tot een pakketje, met de naden naar boven, zodat het vocht er niet uit loopt. Bind eventueel dicht met een slagerstouwtje.

Doe water in een pan en plaats hier een rekje op (je hebt ook speciale wokken met rekjes). Breng het water aan de kook en leg het vispakketje op het rekje (het pakketje mag het water niet raken). Laat de vispakketjes in ongeveer 15 minuten gaar stomen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>