Afvallen na de bevalling – gaat het me ooit lukken?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Iedere vrouw komt tijdens de zwangerschap zo’n 10 tot 12 kilo aan doordat vetreserves worden opgeslagen ter voorbereiding op de borstvoeding. Voor veel vrouwen kan dit een probleem vormen en babyvoor onzekerheid zorgen. “Afvallen na de bevalling, gaat het me ooit lukken…” is dan ook een veelgehoorde vraag/verzuchting. Maar afvallen na de bevalling is een fase die iedere moeder door moet zien te komen. Gelukkig zijn er een paar tips die kunnen helpen om na de bevalling zo snel mogelijk weer op gewicht te komen.

Afvallen na de Bevalling

Tijdens de zwangerschap:

  • Gezond eten. Iedere zwangere vrouw zal meer gaan eten en het is een feit dat je meer voedingsstoffen nodig hebt voor de groei van het kind. Let echter wel op dat je gezond meer eet in plaats van de ongezonde vette hap.
  • Blijven sporten. Ook tijdens de zwangerschap is sporten heel gezond. Zwemmen is misschien wel de beste optie en kan tot de bevalling gedaan worden.

Na de bevalling:

  • Automatisch gewichtsverlies. Gelukkig raken prille mama’s in de eerste twee weken na de bevalling al heel wat gewicht kwijt. Dit komt doordat je vocht verliest, je baarmoeder slinkt en je bloedvolume afneemt.
  • Borstvoeding. Niet alle vrouwen kijken ernaar uit… maar borstvoeding stimuleert gewichtsverlies. Het geven van borstvoeding vraagt namelijk om zo ongeveer 500 calorieën per dag.
  • Matige beweging. Het is heel belangrijk om niet direct na de bevalling weer te beginnen met sporten. Dit betekent echter niet dat je niet met de kleine voor een lekkere blokje om kan gaan!

Kortom, het succes van afvallen na de bevalling ligt aan de combinatie van acties tijdens en na de zwangerschap. Belangrijk is je niet uit het veld te laten slaan. Het kan maar liefst 6 tot 12 maanden duren voordat je weer in je oude kleren past. Dit is heel normaal!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>