Heb Jij Ook 4 Verschillende Maten Kleding In Je Kast Hangen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Acht op de tien vrouwen hebben kleding in de kast hangen die hun niet meer past: sommigen hebben zelfs in één kledingkast vier of meer verschillende maten hangen.

De resultaten komen uit een Britse rondvraag van de liefdadigheidsorganisatie ‘Give Up Clothes For Good’. Zij hopen Britse vrouwen te overtuigen om overtollige kleren te schenken aan het goede doel.

Hoop
Waarom geven of gooien we de kleding die we al lang niet meer passen niet weg? Uit de rondvraag blijkt dat hier verschillende redenen voor zijn:

1) vrouwen hopen dat ze de kleding ooit weer zullen passen;

2) vrouwen denken dat de overtollige kleding ooit nog goed van pas zal komen (bijvoorbeeld verkleedpartijtjes van de kinderen).

Schuldgevoel
Ongeveer een kwart van de ondervraagden doet de kleding niet weg omdat het bijvoorbeeld hele dure kleding was: het gaat dan met name om schuldgevoel.

De moeilijkste kledingstukken om afscheid van te nemen zijn jeansbroeken en items ter ere van een bepaalde gelegenheid, zoals een bruidsjurk (beide 36 procent). Verder hebben we het ook moeilijk om topjes (28 procent) en rokken (23 procent) weg te doen.

Sentimentele waarde
Bij één op de tien vrouwen is er sprake van een sentimentele waarde, ze kunnen bepaalde kledingstukken niet weg doen omdat het ze herinnert aan een gelukkig moment in hun leven.

Vier maten
Bij één op acht vrouwen gaat het echter niet om sentimentele waarde. Het gaat dan vaak om kleding die ze nog nooit gedragen hebben en die ooit gekocht is als motivatie om af te slanken.

Opvallend is ook dat één op de vier vrouwen onthulde dat ze in haar leven al vier verschillende maten had, met dank aan de vele gewichtsschommelingen. Eén op twaalf bekende zelfs dat alle vier die maten nu ongedragen in haar kleerkast hangen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Ik herken me hier totaal niet in. Ook ik heb diverse kledingmaten gehad maar die kan ik makkelijk afstaan. Ook mijn trouwjurk die ik nu natuurlijk na het krijgen van kinderen en de leeftijd niet meer pas. Ik doe echt iets weg zeker wanneer ik het al 2 seizoenen niet meer gedragen heb. Ik doe het meestal in de kliko van het Leger des Heils. Zal het niet zomaar in de vuilnisbak gooien. En ja soms heb ik ook wel eens iets gekocht wat toch te klein bleek maar dat is maar zelden. Dames koop echt een paar goede basiskledingstukken en er kan veel meer gecombineerd worden dan je denkt , laat je VOORAL niet beinvloeden door de media maar ga op je eigen gevoel af.

 • Als ik eerlijk ben heb ik mijn kleren die te klein geworden waren na mijn laatste zwangerschap 3 jaar geleden bewaard. Ik heb dit toen bewust bewaard omdat ik het wilde gebruiken als stimulatie om weer terug te gaan naar mijn oude gewicht. Na een crash dieet en natuurlijk daarna gewichtschommelingen kwam ik dus nooit op mijn gewicht. Maar nu ben ik 6 weken bezig met MDP of eigenlijk eerst het Turboplan waar ik nog mee bezig ben eigenlijk. En ik ben nu ruim 7 kg afgevallen, en ik pas het meeste van mijn kleren weer die ik had bewaard al die tijd. Ik ben er super blij mee!!!! Ik ben nog niet klaar hoor ik moet nog een paar kilo afvallen maar het resultaat is er al wel!!! Dit is het beste dieet wat ik ooit heb gedaan en tevens de laatste!!
  gr.
  lizette

 • Voordat ik dit bericht las heb ik net mijn kledingkast ontruimd omdat er inderdaad verschillende maten en dure kleding in hing die ik nooit meer ga dragen. Ik ben nu 6 weken bezig met MDP en 9 kilo afgevallen. Dit is mijn laatste dieet en die grote maten gaan mij nooit meer passen! Dus weg er mee! Mijn ideale gewicht heb ik over een paar maanden bereikt. Het gaat bij mij niet zo snel omdat mijn schildklier niet helemaal goed functioneerd. Desondanks val ik nu voor het eerst in jaren af en kan ik het heel goed volhouden omdat ik me bewust ben geworden van het mentale gedeelte van mijn dieet. De knop is om!

 • Ik heb zondag al mijn kleding die veel te groot waren geworden aan de buurvrouw gegeven, die kan het goed gebruiken. Ik wil ze niet weer aan kunnen. Ben op dit moment in 1 maand 10 kg kwijt en 2 kleding maten. ben nu in 2 jaar totaal 23 kg kwijt. dus ook echt tijd voor nieuwe gardarobe. Dank je Catja!!!

 • Ik ben ook al verschillen de keren afgevallen en dus ook weer aangekomen. Ik heb steeds alle kleren die ik niet meer paste weggegeven of weggegooid. Ik bewaar ze niet in de hoop er ooit nog eens in te kunnen. Zo krijg je ook nog eens wat nieuws en zoveel kastruimte heb ik niet. Het enige kledingsstuk dat ik wel al 25 jaar bewaard heb is mijn trouwjurk.

 • Wat een leuk bericht over 4 maten kleding. Ik denk dat veel vrouwen het bekend in de oren klinkt.Mij in ieder geval.Ook ik hecht aan emotionele waarde.Dit bericht heeft mij geholpen,om zo snel mogelijk op te ruimen.
  Dank voor de leuke en leerzame berichten.
  Vriendelijke groet,Hillie

 • ik ben eind januari met normaal te eten en ben al 8 kg kwijt en de kleren die te groot zijn heb ik weg gegeven aan een vriendin.

 • Hier waar’k woon,zijn een paar dames op een heel goed idee gekomen.Een Swop!Je kon er kleren brengen(goed uitziende,niet ouderwets)Dan kreeg je daarvoor chips!’k had er 11 En ongeveer 2 weken later was dus de swop!Er was heel wat kleren bij elkaar gekomen!En overal stond dus op 1 2of ,en als je klaar was(sukses) afrekenen met de chips die we dus hadden enorm

 • Heel herkenbaar en ook na een rigoureuze opruiming ( zakken staan nog wel op zolder) slibt de kast langzaam weer vol met kleding die ik niet draag. Waarom doe ik dat? Ik wil ophouden met jo jo en !!!!

 • ik slankte af, van 150 kilo, naar 65 kilo.
  ik heb tweedehands kleding gekocht tot ik op gewicht was, en deed all grote maten kledij naar de tweedehands winkel, U vind in mijn k

 • Ik herken mezelf hier wel in en moet toegeven dat er nog heel wat kleding hetzij te groot of te klein in mijn kast hangt. Na het lezen van dit artikel heb ik heb me echter voorgenomen om komende week m’n kledingkast eens flink onder handen te nemen. Verder wil ik over een tijdje gaat starten met het MDP maar op dit moment kan ik door mijn eetstoornis hier helaas nog niet mee starten. Dankjewel in elk geval voor je altijd leuke en interessante mails!

 • Hallo allemaal
  mijn zolder ligt ook vol met kleding die ik steeds maar weer blijf bewaren, ondanks dat ik nu al een jaar op mijn gewicht ben met het MDP dieet ben ik toch bang om weer aan te komen fout natuurlijk want gedachten zijn krachten.
  zal nu dus toch maar gaan opruimen gr en veel succes

 • Hallo,

  Vroeger ruimde ik mijn kast op tijd, zo om de 2 jaar. Nu, kijk ik dagelijks in de kast om te zien of er nog kledij hangt die me nog past. Geen paniek, ik begin maandag met MDP, elke minuut van de dag lees en mediteer ik over MDP. Ik moet zéker alles begrijpen vöör ik begin. Mijn dagboek staat klaar, de keukenkasten moeten er ook aan geloven met briefjes die ik erop plak. Kortom, maandag is D-dag. DUIMEN MAAR !!!

  Carol, de beginneling

 • hoi katja
  ja het klopt ook en mijn kast hagen vier verschillende kleding maten.

  maar ik werk er hard aan dat ze snel weer ,
  gaan passen, ik bedoel de kleinste maat hoor.

  groetjes hilly pahl

 • Heerlijk ik heb geen kast vol met diverse maten. Blijf nu een jaar op hetzelfde gewicht, hebdus alles weggedaan wat te groot was. Mentale dieetplan werkt heel goed.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >