Gezond afslanken tijdens die hele drukke dagen? Het kan!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg vaak mails binnen van mensen die door hun drukke werk, sociale leven, enzovoorts, geen tijd hebben of kunnen vinden om toch gezond te blijven eten.

Gezond afslanken is een keuze die je maakt, en is ook heel eenvoudig te realiseren op die hele drukke dagen! Ik merk dat toch heel veel mensen helaas op zoek zijn naar een ‘quick fix’ in plaats van een blijvende oplossing.

Blijvend afvallen doe je door bepaalde verkeerde eetgewoonten te veranderen. Eetgewoonten kun je veranderen door een juiste mindset en voorbereiding. Hieronder volgen een aantal tips.

Hoe dan?

Plan vooruit!

De meeste mensen hebben tegenwoordig een agenda die boordevol afspraken staat, zowel sociaal als werkverplichtingen. Wat veel mensen echter niet doen is plannen wat ze die week qua voeding gaan doen. Ze plannen allerlei andere dingen, maar niet hun eten.

Als je dit echter wel doet, dan zul je merken dat het eigenlijk heel makkelijk is om gezond te blijven eten. Maak een weekschema voor jezelf en plan per dag, per maaltijd, wat je gaat eten en haal alvast zoveel mogelijk van de boodschappen in huis. Op die manier ben je goed voorbereid en zul je op de momenten dat je trek hebt in wat lekkers iets gezonds lekkers eten.

Eet altijd een ontbijt!

Dit wordt uitgebreid in het Mentale Dieet Plan behandeld. Het ontbijt zorgt ervoor dat je de dag goed begint en dat je voldoende energie voorhanden hebt. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om te ontbijten! Ik krijg zoveel mails van mensen die ’s ochtends niet ontbijten omdat ze daar geen tijd voor hebben of geen zin in hebben.

Niet ontbijten is één van de hoofdoorzaken van overgewicht! Ook al heb je ’s ochtends geen trek, eet toch iets, al is het maar iets kleins. In ons 303Receptenboek vind je minstens 30 ontbijtrecepten die je zo in elkaar ‘flanst’.

Neem voldoende eten mee voor overdag!

Ook dit hoeft niet moeilijk te zijn. Zorg dat je altijd wat te eten bij je hebt mocht je trek krijgen. Zeker als je op een kantoor werkt waar een personeelskantine is, kun je van alles meenemen: yoghurt/kwark, een proteineshake, gekookte eieren, blikje zalm/tonijn, fruit, een zakje rauwe noten, en ga zo maar door.

Op deze manier kun je elke twee tot drie uur iets eten, zodat je stofwisseling lekker efficient blijft werken.

Prioriteiten – Mindset

Zoals deelnemers van het Mentale Dieet Plan weten staat of valt alles met de juiste mindset – het succes schuilt in de actie! Wat zijn je prioriteiten? Wil je echt afvallen, dan moet je simpelweg niet iets ongezonds eten dat je onderweg ergens even haalt (tankstations zijn met name berucht).

Plan vooruit en bereid je voor op je dag: zorg dat je iets gezonds te eten bij je hebt. Het kost je net zoveel tijd om bij een tankstation te stoppen als bij een supermarkt/groentenboer voor een gezonde snack.

Hou het volgende in gedachten, hoe cliche het ook is: je bent wat je eet!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Mijn vraag is ;
  Ik werk als conducteur bij de ns ,mijn werkt tijden kunnen heel onregelmatig zijn .namelijk van 5 uur s’morgens tot 1.45 s’nachts .En een dienst duurd ongeveer 9 uur per dag .Nu vraag ik me af hoe moet ik ooit kunnen afvallen . want eten meeslepen is echt geen optie . Wij moeten al van alles meenemen naar ons werk ,En de schaft is ook vaak ergens waar we alleen maar ongezond eten kunnen halen op een station , en de personeels kantines zijn ook niet echt voorzien van gezond eten .Vaak schiet het warme eten er bij in , en leef ik op een broodje kaas met een pakje melk tijdens mijn werk. heb je een paar tips voor mij ,zodat ik toch echt ook gezond kan leven en kan gaan afvallen

  annemiek

 • cwanders schreef:

  hoi Katja, bedankt voor de goede tips. ik ben echt verbaasd, maar je hebt gelijk, je kunt alles voorbereiden en meenemen. En de dag gaat voorbij zonder eetproblemen. dankje

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >