Geeft Verhit Voedsel Meer Energie?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Volgens een onderzoek van de Harvard University in de Verenigde Staten geeft verhit voedsel (dus gekookte groenten bijvoorbeeld) ons lichaam meer energie dan rauwe producten. Volgens de onderzoekers begon de mens 2 miljoen jaar geleden met het verhitten van voedsel. Vanaf dat moment kregen mensen sterkere lichamen en grotere hersenen. Nu denken de wetenschappers dat het lichaam beter in staat is om verhit voedsel te verteren dan rauw voedsel – met name het darmstelsel zou problemen hebben met rauw voedsel.

De onderzoekers kwamen tot deze conclusie na een test met twee groepen muizen. De ene groep kreeg veertig dagen lang alleen rauw voedsel terwijl de andere groep hetzelfde soort voeding kreeg, maar dan gekookt. Na de veertig dagen hadden de muizen uit de tweede groep een gezonder gewicht en beschikten over de gewenste hoeveelheid energie.

De wetenschappers van het onderzoek zijn bovendien van mening dat de huidige tabellen met voedingswaarden zoals je die op verpakkingen vindt incorrect zijn omdat er geen rekening gehouden wordt met de wijze waarop het voedsel is of wordt bereid.

Ik moet zeggen dat ik zelf wat sceptisch ben over dit onderzoek, en dan met name omdat het uitgevoerd is op muizen en niet mensen. Wat vind jij? Merk je aan jezelf dat je beter reageert op rauwe voeding of gekookte/verhitte voeding? Laat het me weten!

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • kunt u mij de link sturen naar het originele artikel?

  Wederom: zoals eerder gemeld: nog steeds ontving ik het recept voor de ‘godendrank’ niet.

  • Hallo Anna, de bronvermelding staat onder in het artikel vermeld en het recept van de godendrank stuur ik je via email toe. Groet, Katja

 • Dit onderzoek is heel sumier, daar kan je geen conclusies uit trekken. Ik eet in de zomer graag rauwe groenten, maar nu het weer koud is geniet ik van gekookte, of gestoomde groenten. Dan vind ik het echt veel lekkerder om iets warms te eten. Het kost al veel energie om warm te blijven, als de omgeving kouder is. groetjes Tineke

 • Rauwe groenten verteren niet altijd even makkelijk,daarom zegt men gekookte of gestoomde groenten te eten bij maag- of darm klachten, eet kleine porsies en eet dikwijls zoals het MDP plan zegt en eet vooral varieërt in de winter vooral de wintergroenten en in
  de zomer de zomergroenten enkel het veel water drinken is moeikijker in koude dagen.
  Hartelijk bedankt voor uw mailtjes het resultaat mag er zijn ben nu al enkele maanden op mijn zelfde gewicht, dus ben 12 kgr kwijt, voel mij ook veel beter,ben suiker patiënt en mijn suiker spiegel was met die gouden drank na de eerdt maand al veel beter.vooral Kaneel.
  Katja daarvoor nogmaals dank u wel

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >