Ga De Strijd Aan Met Voorjaarsmoeheid!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ben je moe, futloos, chagrijnig en wil je alleen maar slapen? Dan kan het goed zijn dat je last hebt van voorjaarsmoeheid (ook wel winterdepressie genoemd). Het is erg vervelend, want het lijkt oneindig door te gaan. Hoe kun je hier nu het snelste weer vanaf komen?

Het eerste wat je moet doen is blijven bewegen. In de winter hebben we de neiging ons binnenshuis op te willen sluiten en lekker warm weg te kruipen op de bank of in bed. Hierdoor krijg je te weinig lichaamsbeweging. Juist door te bewegen zorg je ervoor dat je bloedsomloop flink blijft werken. Hierdoor circuleert er zuurstof naar de organen en hersenen, en hierdoor voel je je een stuk beter en fitter! Probeer dus minimaal een half uur per dag stevig te bewegen, het liefst buitenshuis in de frisse lucht.

Zorg er ook voor dat je voldoende ontspanning krijgt en neem tijd voor jezelf. Lees een goed boek, mediteer of doe yoga. Eet voldoende groente en fruit, en neem indien gewenst een goede voedingssupplement voor een extra boost. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en eet afwisselend.

Dus, hoewel het verleidelijk is met dit koude weer niets meer te doen omdat je je zo moe voelt, is het juist beter om het wel te doen. Ga een wandeling maken, doe thuis wat oefeningen (yoga bijvoorbeeld) en blijf gezond en regelmatig eten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Monique schreef:

    Dus doen wat je altijd al moet doen om fit te blijven!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >