Een goed begin van de dag!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Deelnemers van Het Mentale Dieet Plan weten dit allang, maar wellicht weet jij het nog niet: ontbijt is absoluut essentieel als je af wilt vallen en daarnaast is het gewoon hartstikke gezond.

Ik zal dit nader uitleggen: je ontbijt is je basisbrandstof voor de rest van de dag. Als je deze brandstof mist, dan blijf je de hele dag een beetje pruttelen; je zult niet lekker ‘lopen’ omdat je die goede start van de dag gemist hebt. In de praktijk vertaalt zich dit in het feit dat je continu door trek blijft houden en de hele dag door zo’n beetje blijft door eten.

Gewoon ontbijten dus! Overigens; als je meer van dit soort gratis tips wilt dan kun je je hiervoor altijd inschrijven op de Weg Met Die Kilo’s! site.

Dus: een goed ontbijt is het halve werk. Hieronder geef ik je een recept van een ontbijt dat rijk aan proteïnen is (de essentiële bouwstenen voor je lichaam) en waarmee je je in feite de hele dag door verzadigd zult voelen. Het fijne voor de ‘ik ben niet zo gek op ontbijten’ mensen is dat het een heel licht ontbijt is dat je zo weg eet!

Ok, laten we beginnen. Je bereidt dit ontbijt in minder dan vijf minuten. Als ingrediënten hebben we magere kwark, Wheypoeder, magere melk (of soja melk of plat water) en wat mager broodbeleg nodig.

Vervolgens mixen we twee eetlepels wheypoeder door een glas sojamelk, magere melk of plat water en scheppen we wat magere kwark in een schaaltje. Snij desgewenst nog wat mager broodbeleg in reepjes en leg dit op een apart bordje. Eet alles gecombineerd of na elkaar op.

Lekker, snel en gezond- eet smakelijk!

 

mdpboekppWil jij eindelijk 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden en een BLIJVENDE oplossing voor je overgewicht?

Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Probeer dan Risicoloos Het Mentale Dieet Plan uit en geniet VANDAAG nog van je 50% korting zodat…
jij terug het lichaam hebt dat jij verdient.

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht
en geniet van de 50% korting.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • marianne schreef:

  hallo,

  ik zou graag wat meer recepttips willen ontvangen.
  of kan ik via deze site recepten bekijken en zo ja, hoe moet dat dan?
  ben vandaag begonnen met het turbodieet dus graag wat meer info.

  vriendelijke groet,
  marianne

 • Anna Van Driessen schreef:

  Beste Katja,

  Binnenkort zijn we uitgenodigd op een feest en dit op een gammadag. Hoe doe ik dat dan, dag omwisselen? of die dag eens zeuren?
  Met vriendelijke groeten,
  Anna

  • Beste Anna,

   Bedankt voor je vraag. Je kunt rustig eens een dagje wisselen als je dit van te voren al weet- geen enkel probleem!

   Veel plezier op je feestje en vergeet niet tussendoor veel water te drinken.

   Groet,

   Katja

 • mariet schreef:

  wat is Wheypoeder??en waar koop je het?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >