Draai je Lichaamsklok terug met deze 9 Tips

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een recente studie aan de Universiteit van Cambridge heeft aangetoond dat je door te stoppen met roken, lichte beweging en dagelijks 5 porties groenten en fruit maar liefst tot 11 jaar aan je leven rejuvenatekunt toevoegen!

Ik geef je hier maar liefst 9 tips waarmee jij je lichaamsklok terug kunt draaien.

Eet meer van het goede en minder van het ‘slechte’

Eet meer:

  1. Vijf porties groenten en fruit per dag verminderen het risico op hart- en vaatziektes, beroertes en bepaalde vormen van kanker tot maar liefst 20%.
  2. Eet gevarieerd: Eet diverse soorten groenten en fruit, en kies vooral ook de felgekleurde groenten en fruitsoorten omdat deze de meeste anti-oxidanten bevatten en je beschermen tegen ziekte. Denk aan broccoli, bessen, tomaten, rode pepers, uien en maïs. Een makkelijke manier om hier aan te geraken is door het drinken van gezonde green juices.
  3. Vette vis is rijk aan omega 3 vetten en beschermen je lichaam tegen hart- en vaatziektes. Het werkt ook nog eens bloeddruk verlagend en vermindert de symptomen van artritis. Denk aan zalm, sardientjes en makreel. Voor meer info over de cruciale rol van omega 3 vetzuren, kan je dit gezondheidsrapport lezen.
  4. Olijfolie heeft een gunstige uitwerking op het hart en de bloeddruk en is rijk aan cholesterol verlagende mono-onverzadigde vetten.
  5. Volkoren granen zit boordevol vitale vezels, bouwstoffen en anti-oxidanten. Denk aan havermout, gerst, bruine rijst en volkoren tarwe.
  6. Noten zijn rijk aan proteïnen, vezels, essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen.

Eet minder:

  1. Zout: de meeste mensen eten teveel zout omdat zoveel producten al zout bevatten. Zout verhoogt echter het risico op hart- en vaatziektes en hoge bloeddruk.
  2. Geraffineerde voedingsmiddelen: denk hierbij aan wit brood, cake en koekjes. Ze bevatten geen vezels, dus ga zoveel mogelijk voor de volkoren variant.
  3. Verzadigde vetten: Deze zitten vooral in vlees, volle melkproducten, kant-en-klare maaltijden en dierlijke boter. Slecht voor je hart!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>