Dieetrecept: Eivocado

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een elegant en makkelijk recept: een gebakken ei in een zachte, beetje uitgeholde avocado. Je kan de Eivocado garneren met van alles, van gemalen peper of parmezaanse kaas tot balsamico azijn.

Dit recept is makkelijk te maken en heeft weinig voorbereiding nodig. Geweldig als snack of als bijgerecht.

Eivocado (Gebakken Ei in Avocado)

Ingrediënten

1 halve avocado, pit verwijderd
1 ei
Zout en peper, naar smaak

Garnering naar keuze (bijvoorbeeld: parmezaanse kaas, chili flakes, balsamico azijn, oregano, basilicum, spek, etc.)

Eivocado

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden. Maak van een klein velletje aluminium papier een kommetje of bootje, waarin je de Eivocado gaat bakken.

Lepel een klein beetje van de avocado eruit om het kuiltje wat groter te maken. Dit zal voorkomen dat je ei compleet over de rand zal gaan (een beetje is normaal).

Plaats de avocado in de aluminium boot/bakje en breek het ei in het kuiltje. Strooi er wat zout en peper overheen en garneer naar gelang.

Bak het ei ongeveer 15 minuten, tot het eigeel zacht is en de wittige randjes weg zijn.

Serveer warm.

Tip

Door de avocado op 190 graden in de oven te zetten, zal de avocado wat meer doorkookt worden. Als je dat liever niet hebt, zet dan de temperatuur wat hoger, zodat het eibak-proces versnelt en de avocado niet zo doorkookt wordt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>