Recept: Mandarijn-/Kokosijs met Pure Chocoladeschilfers

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Mandarijn-/Kokosijs met Pure ChocoladeschilfersKerst is een feest voor iedereen, ook als je op dieet bent. Kerst hoeft helemaal niet te betekenen dat je aankomt of dat je niets lekkers kunt eten omdat je op dieet bent.

Hier een lekker recept voor het dessert, je haalt er twee porties uit.

30avidadmania(1)

 

Ingrediënten

2 zakjes dessert mandarijn/kokos (je vindt deze poedermix online, even googelen)
50ml slankroom
2 eetlepels geschilferde/geraspte pure chocolade zonder suiker
4 blaadjes verse munt

Bereiding

Bereid de 2 zakjes desserts kokos mandarijn volgens de aanwijzing op de verpakking. (Bereidingswijze dessertpoeder: neem 115 ml koud water in de shaker en voeg de inhoud van het zakje toe. Schud goed totdat het een luchtig geheel wordt).

Vul 2 siliconen bakvormpjes met de kokos/mandarijn en zet ze in de vriezer totdat ze bevroren zijn. Rasp eventueel de pure chocolade en doe dit in een apart schaaltje. Klop de slagroom stijf en zet deze in de koelkast.

Haal de bakvormpjes uit de vriezer zodra ze bevroren zijn, haal het ijs uit het vormpje en leg het met de platte kant naar boven op een bord. Strooi hier de chocolade overheen en garneer het met wat blaadjes munt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>