De Magische Krachten van Amandelen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Goed nieuws als je van amandelen houdt! Hoewel we al langer wisten dat amandelen gezond voor je zijn, heeft een recent onderzoek aangetoond dat amandelen een positieve rol kunnen spelen bij het verbeteren van de insulinegevoeligheid en cholesterolwaarden.

Amandelen

Gezondheid

De amandel is een steenvrucht aangezien het de pit van een vrucht is en is oorspronkelijk afkomstig uit Azië. Tegenwoordig kom je de amandel ook tegen in Spanje, de VS (Californië) en Italië. Amandelen werden vroeger veel toegepast bij de behandeling van welvaartsziekten. Koks van koninklijke families voegden amandelen toe aan het eten zodat de zware vleesgerechten gemakkelijker konden worden verteerd.

Amandelen staan bekend om de grote hoeveelheid antioxidanten die ze bevatten. De amandel is rijk aan de antioxidant vitamine E. Antioxidanten kunnen een rol spelen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en kanker, en bij het vertragen van het verouderingsproces. Het magnesium in amandelen is goed voor sterkere botten en speelt een rol in verschillende enzymprocessen in het lichaam. Amandelen zijn net als alle noten rijk aan onverzadigd vet.

Onderzoek

In een uitgevoerde studie werden 65 volwassenen met prediabetes (een voorstadium van diabetes type 2) verdeeld in twee groepen. Allebei de groepen volgden zestien weken een dieet aanbevolen door de American Diabetes Association (ADA). In het dieet van de “amandelgroep” bestond 20% van de dagelijkse energie-inname uit amandelen (ongeveer 55 gram per dag), terwijl de controlegroep een notenvrij dieet volgde. Daarnaast aten beide groepen dezelfde hoeveelheden koolhydraten.

Dankzij het gezonde dieet hadden beide groepen aan het eind van de studie lagere LDL-cholesterolwaarden (het slechte cholesterol) en een betere nuchtere glucosewaarde. Bij de amandelgroep daalde het LDL cholesterol echter meer. De nuchtere glucosewaarde daalde zelfs met 23,3% versus 19,2% bij de controlegroep.

Dagelijks twee eetlepels amandelen is dus gezond. Maar liever niet meer dan dat, want amandelen bevatten vrij veel calorieën: 100 gram amandelen bevatten 573 kcal en 5,5 koolhydraten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • wat een goed nieuws over die amandelen, ik ben er namelijk helemaal verzot op.  Nadeel is dat ik me niet in kan houden
  en daarom al gauw te veel eet.

 • dit is zeker goed nieuws, ik heb me geen noten gegeven de laatste maanden omdat ik dacht dat het niet goed zou zijn. Nu kan ik zeker weer genieten. dank je wel voor alle informatie die je steeds geeft.

 • Heerlijk, weet ik dat ik dat ook kan eten, maar ik moet me inhouden

 • Marjan van den broek schreef:

  Amandelen, hoe zou je zonder kunnen! Als nootje maar ook geweldig als meel of melk. Super!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >