Daarom Zou Je Pepermunt Planten In Jouw Huis Moeten Gebruiken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Pepermunt heeft niet alleen naam gemaakt vanwege de fantastische geur, maar ook vanwege verbazingwekkende huishoudelijke voordelen. Het houden van een paar pepermunt planten rondom/in je huis kan vervelende ongedierte weghouden of er gewoon voor zorgen dat je huis fris ruikt. Een bijkomend pluspunt is hoe gemakkelijk deze plant te verzorgen is, of je het nou binnen of buiten hebt staan.

Pepermunt komt hoofdzakelijk in twee populaire soorten – zwart of wit. Zwarte pepermunt heeft donkere bladeren en heeft vaak een sterkere geur, terwijl witte pepermunt lichter is zowel qua kleur als aroma. Ongeacht welk type je kiest, zorg ervoor dat jouw muntplant veel water krijgt en kan afvoeren. Deze home-helpers hebben een voorliefde voor de volle zon. Wees dus niet bang om jouw pepermuntplant wat extra zonneschijn te geven!

Zo, nu weet je hoe je een pepermuntplant moet verzorgen. Dan gaan we nu over tot wat het kan doen voor jou en je huis.

Pepermunt

1. Natuurlijk Bestrijdingsmiddel

Pepermunt planten zijn een perfecte manier om al die plagen die je haat weg te houden, zonder gebruik te maken van schadelijke, chemische stoffen. Zorg dat je een paar pepermuntplanten hebt staan, deze kunnen knaagdieren en andere wezens, zoals vliegen en mieren, ver weg houden.

Extra tip: Maak een water en essentiële pepermuntolie spray om andere beestjes weg te houden bij bepaalde plekken. Gebruik 9 delen water en 1 deel olie.

2. Houd huisdieren vlooivrij

Gebruik een paar takjes pepermunt en plaats deze in een tas of kussen (iets wat je huisdier niet zal bijten) en stop het onder of naast hun bed. Pepermunt kan bepaalde vlooien en andere insecten afweren, die op jouw viervoeter kunnen verblijven.

Probeer deze oude huishoudelijke tip eens om je huisdieren vrij te houden van vlooien!pepermunt in huis

3. Houd jezelf en je huis gezond

Pepermunt heeft een verrassende hoeveelheid medicinale voordelen, waardoor het één van de meest nuttige planten voor niet alleen je huis is, maar ook voor jouw gezondheid. Als je maag wat van slag is, drink dan eens kruiden pepermuntthee! Heb jij last van verstopte sinussen; kook wat water en verse muntblaadjes samen – deze “muntige” stoom kan de verstopping verhelpen.

En het helpt geweldig bij spijsverteringsproblemen!

Pepermunt staat het meest bekend om zijn behulpzaamheid bij het verlichten van maagproblemen. Doordat pepermunt kalmerend werkt en krampen tegengaat, kan het helpen bij aandoeningen zoals darmgas, een opgeblazen buik, misselijkheid, indigestie en buikpijn.

Onderzoek heeft aangetoond dat pepermunt ook erg goed helpt bij het verlichten van prikkelbaredarmsyndroom. Bij vijfenzeventig procent van de deelnemers aan het onderzoek was een vermindering te bemerken van de symptomen van dit syndroom, nadat ze gedurende 4 weken pepermuntoliecapsules hadden ingenomen.

Pepermunt kan behulpzaam zijn bij maagproblemen doordat het de gladde spieren in het spijsverteringskanaal ontspant. Om maagproblemen te verminderen kun je een kopje pepermuntthee drinken of kauwen op de blaadjes van dit kruid.

4. Slechte adem

Doordat pepermunt antibacterieel en antimicrobieel is, kan het kauwen op pepermuntblaadjes of het spoelen van de mond met mondwater gebaseerd op pepermunt helpen een slechte adem en andere door bacteriën veroorzaakte problemen met de mondhygiëne te voorkomen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>