Walnoten, appels en tomaten zijn hartstikke gezond!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Uit verschillende nieuwe onderzoeken blijkt dat walnoten, appels en tomaten uitermate gezond zijn. Walnoten bevatten bijvoorbeeld veel antioxidanten die ervoor zorgen dat vrije radicalen (schadelijke stoffen voor het lichaam) onschadelijk worden gemaakt. Ze bevatten bijna twee keer zoveel antioxidanten als andere noten, en zijn een goede bron van eiwitten, vitamines, mineralen en voedingsvezels. En natuurlijk bevatten walnoten veel onverzadigde vetzuren.
Dit alles werd geconcludeerd in een studie die gepresenteerd werd tijdens de jaarvergadering van de American Chemical Society. Dagelijks zeven walnoten eten kunnen helpen om hart- en vaatziekten en diabetes te voorkomen.

Uit een andere studie, die gepubliceerd is in Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2011, blijkt dat appels antioxidanten bevatten die hartziekten kunnen helpen voorkomen. Bovendien gaan ze verouderingverschijnselen tegen en wordt de gemiddelde levensduur met 10% verlengd.

Tomaten en –producten (zoals ketchup en tomatensap) bevatten hoge concentraties lycopeen. Lycopeen is een antioxidant dat de kans op hart- en vaatziekten, sommige kankers en osteoporose vermindert. Dit blijkt uit een studie die gepubliceerd is in American Journal of Lifestyle Medicine, 2010.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Oké, dat wordt dus veel appels eten, dan kan ik later mooi strak de kist in hahaha, maar goed het is algemeen bekend, one apple a day, keeps the doctor away, tomaten zijn erg lekker en walnoten groeien hier in de tuin aan de boom, dus ook nog lekker goedkoop, wat Nederlands hé

  • Hoi Katja,
    Mag je noten eten tijdens het turbo actie plan??
    Alvast bedankt!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >