Cafeïne beinvloedt vruchtbaarheid vrouwen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Uit onderzoek aan de Amerikaanse University of Nevada School of Medicine blijkt dat de vruchtbaarheid van vrouwen kan worden beïnvloed door het drinken van cafeïnehoudende dranken, zoals koffie. Koffie vermindert de spieractiviteit van de eileiders. De eileiders zijn verantwoordelijk voor het transport van de eitjes naar de baarmoeder.

Het onderzoek is volgens professor Sean Ward uitgevoerd bij muizen, maar kan veel verder getrokken worden. Het zou verklaren waarom vrouwen die cafeïnehoudende dranken consumeren minder kans hebben zwanger te worden.

Vanuit de eierstokken moeten eitjes naar de baarmoeder komen om bevrucht te kunnen worden. Dit proces is belangrijk voor een succesvolle zwangerschap, maar wetenschappers weten nog niet genoeg over het voortbewegen van de eitjes door de eileiders.

Er wordt gedacht dat kleine haartjes in het slijmvlies van de eileiders het tarnsport ondersteunen. Daarnaast helpt het samentrekken van de eileiders in de richting van de baarmoeder bij dit proces.

Tijdens het onderzoek werden de eileiders van muizen bestudeerd. Het bleek dat de cafeïne de activiteit van bepaalde cellen in de eileiderwand stopten. Deze cellen coördineren het samentrekken van de spieren en als deze geremd worden kunnen de eitjes niet vervoerd worden.

Volgens professor Ward verklaart deze remming van de spieractiviteit waarom vrouwen die veel cafeïne drinken meer moeite hebben om zwanger te raken, dan vrouwen die geen cafeïne consumeren.Deze nieuwe ontdekking kan artsen ook helpen bij de behandeling van eileiderontsteking en seksueel overdraagbare aandoeningen.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >