Dieetrecept: Italiaanse Kip met Courgette en Tomaten

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit is een lekker recept voor tijdens je alfa dagen van het Mentale Dieet Plan. Je haalt twee porties uit het recept, maar verdubbel de ingredienten en je haalt er 4 porties uit!

Ingredienten:

 • 1/2 citroen, schoongeboend
 • 1/2 courgette
 • 2 kipfilets (kan ook kalkoen zijn)
 • 125 gram cherry tomaten
 • 2 eetlepels zwarte olijven
 • 2 eetlepels pesto

Bereiding:

Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden en knip 2 stukken bakpapier uit (ongeveer 40 x 40 cm). Rasp de schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit.

Snij de courgette in dunne plakjes en doe ze samen met wat zout, peper en de geraspte citroenschil in een kom. Vermeng het geheel en verdeel het over het midden van de stukken bakpapier.

Maak de kipfilet schoon en snij ze schuin in vier gelijke plakken. Strooi er wat zout en peper overheen en leg ze op de courgette.

Verdeel de schoongemaakte tomaten en olijven er overheen en schep de pesto er overheen. Druppel wat citroensap over de kip en vouw het bakpapier dicht (sla het over de vulling en rol de randen naar boven toe op, zodat je een pakketje krijgt. 

Leg ze op de bakplaat, zet deze in het midden van de oven en laat het geheel in zo’n 20 minuten gaar worden.

Leg de pakketjes op een bord als ze klaar zijn en maak ze aan tafel open.

Heb jij nog lekkere koolhydraatarme recepten voor de koude wintermaanden? Deel ze met ons! Jouw commentaar en bijdrage is belangrijk om elkaar te inspireren, dus alvast bedankt hiervoor. Het kost je slechts 2 minuten.
Tot gauw,

Katja Callens
Auteur van Het Mentale Dieet Plan
www.HetMentaleDieetPlan.com

P.S.  Nog NIET gestart met Het Mentale Dieet Plan? Wens je PERMANENT die 5 tot 17kg overgewicht te verliezen?
Waarop wacht je dan nog? Eén ding is zeker, wanneer je NIETS onderneemt – verandert er ook NIETS.
Start Nu met het Mentale Dieet Plan!
   <—  Dit is een RISICOLOOS AABOD! <— Klik Hier!
Probeer het MDP 60 dagen uit,…, geen resultaat, geld terug. Tienduizenden deden het je voor…

P.P.S Heb je onze 202 Heerlijke Recepten voor een platte buik al geprobeerd?   <— KLIK HIER!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Ik heb dit lekkere recept vanmiddag gemaakt. Omdat ik maar 1 pakketje had, heb ik dat in een schaaltje gelegd, en dat in de magnetron een 5 minuten op de hoogste stand gedaan. Daarna nog een min. of 10 na laten stomen in de magnetron en het toen lekker opgegeten. Het smaakte naar meer.

 • Heb vandaag forel met tomatensalsa gemaakt heerlijk

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >