Afslanken met Thee?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afslanken met thee klinkt als een sprookje. Een heerlijk kopje groene thee dat voor afslanken zorgt, is ook te mooi om waar te zijn. Het is te mooi om waar te zijn, omdat het op termijn echt niet leidt tot een permanent verlies van gewicht. Je kunt natuurlijk afslanken met thee, maar dan zal er ook op andere gebieden actie ondernomen moeten worden. Alle groene thee drinken en de rest van je eetpatroon niet wijzigen zal echt geen zoden aan de dijk zetten.

Daarom kan van afslanken met thee gezegd worden, dat er meer voor nodig is om overtollige kilo’s kwijt te raken. De groene afslankthee zou voor extra vetverbranding zorgen en verder erg gezond zijn. Nu is het ook gezond om groene thee te drinken, maar als jij denkt alleen te kunnen afslanken door uitsluitend thee te drinken, dan kom je hier vast nog eens weer.

Afslanken met Thee?

Ben je toch nieuwsgierig hoe je dan wel duurzaam kunt afslanken lees dan even verder. En dat kopje thee mag je gewoon blijven drinken hoor.

Mentale Dieet Plan, met of zonder groene thee

Het Mentale Dieet Plan is er niet om je te zeggen, wat je wel en niet mag eten en wat je wel of niet mag drinken. Je kunt dan ook met een gerust hart thee drinken als je denkt dat het jou kan helpen of als je het gewoonweg heel lekker vindt. Bij het Mentale Dieet Plan wordt jij geconfronteerd met je eigen bewustzijn ten aanzien van voedsel en drinken.

Het is de bedoeling, dat jij anders gaat denken. Je bewustzijn zal dan ook gaandeweg het proces van afslanken veranderen. Afslanken met thee zal niet leiden tot een bewustzijnsverandering. Het meedoen aan het Mentale Dieet Plan wel. Bovendien wordt hier niets uitgesloten en ook niets aanbevolen op het gebied van voedingsmiddelen, die worden aanbevolen of afgeraden.

Afslanken met thee, geen goed idee

Kies jij voor een duurzaam lager gewicht, dan is afslanken met thee zeker geen goed idee. Wel is het een goed idee als je besluit om mee te doen met het Mentale Dieet Plan. Zet anders eerst even een kopje thee en denk even na of het warme drankje jou op de goede weg zal helpen of dat een mentale omslag meer kans van slagen heeft.

Ben je er al uit? Dan kun je nu deelnemen aan het Mentale Dieet Plan en gaat je plan van afslanken met thee, maar even op de plank.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>