5 Leuke Manieren om te Bewegen en Afvallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

lichaamsbewegingElk dieet draait om hetzelfde: gezonder eten, minder eten, en bewegen. Bewegen? Moet dat echt? Kunnen we het niet zonder bewegen doen? Misschien wel, maar het resultaat is dat je slechts langzaam afvalt en hoe je het ook went of keert, bewegen is gezond. Bewegen hoeft echt niet met overmaat maar een uurtje beweging per dag moet lukken.

5 Leuke manieren om te bewegen en afvallen

Om je een beetje te stimuleren zijn hier 5 leuke manieren om te bewegen en dus sneller af te vallen.

 1. Dansen

  Wie houd er nou niet van dansen? Oké niet iedereen. Maar dansen met je vrienden in een café/club kan heel gezellig zijn. Natuurlijk helpt dit alleen als je de verleiding van alcoholische dranken en frisdranken kan weerstaan. Klinkt saai? Met een glas water op de dansvloer staan? Dan dans je toch lekker thuis? Dan kun je zelf de muziek uitzoeken, lekker gek doen (want niemand ziet je toch), en het volume zo hard zetten als je wilt. Tijdens een half uurtje dansen verbrand een persoon van 70 kg al zo’n 220 calorieën.

 2. Wii-fit

  Is het geen mooi weer of heb je echt geen zin om de deur uit te gaan? Geen nood, speel of de Wii Fit! Een Wii Fit bied de mogelijkheid om voor de tv, doormiddel van leuke sport spelletjes, in je eigen huiskamer te sporten. Het leuke is dat je dit met een hele groep mensen kunt doen. Wii Fit Plus telt zelfs de verbruikte calorieën voor je!

 3. Kinderen

  Speel eens wat vaker met je kinderen, kleinkinderen, nichtjes of neefjes. Kleine kinderen zijn vele malen actiever dan wij saaie volwassenen. En het is toch af en toe best leuk om weer terug te gaan naar onze kindertijd waarin je onbezorgd door de tuin kon rennen?

 4. Seks

  Seks is een goede manier om calorieën te verbranden. Met slechts een half uur seks verbrand je al zo’n 150 calorieën. Dus lok je partner de slaapkamer in en ga actief de verleiding aan.

 5. Shoppen

  Alle vrouwen houden van shoppen! En hier is het goede nieuws… met shoppen verbrand je zo’n 75 calorieën in een half uur. Hoe meer kleding je past en hoe meer zware tassen met aankopen je draagt, hoe meer calorieën je verbrand.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Rosana schreef:

  Als je toch moet fietsen probeer dan het tempo van het fietsen af te wisselen, even heel hard gaan en dan weer normaal en zo voorts. Ook van versnelling wisselen helpt.

 • jantina schreef:

  Trim fiets de moet om het te doen het werkt heel goed 20 minuten 5 kilometer of meer en wat ook goed is lopen dat doe ik 2x per week smorgens van 9 tot 11 en kleren ophangen aan de waslijn de dokter zegd blijf bewegen trappen op en af is ook een teerapie ik kan het weten zat in de rolstoel

 • jantina schreef:

  Jullie brichten begin ik stees leuker te vinden ik woon in suiriname

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >