5 Dingen Die Je Moet Weten Over Zalm

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Supermarkten liggen vol met kweekzalm. Bijna zonder na te denken, stop je het in je winkelmandje. Maar wat zit er eigenlijk in zo’n kweekzalm? En hoe (on)gezond is dit stukje vis?

Zalmweetjes

1. De zalm op je bord wordt gekweekt in kooien

Althans, de meeste zalm. En dan moet je denken aan zo’n 27 zalmen in een badkuip.

2. Zalm zwemt in z’n eigen poep

Bah. Dat zit zo: in een ‘visboerderij’, daar waar de zalmen worden gekweekt, worden de uitwerpselen niet uit het water gevist. De poep blijft dus lekker in het water ronddartelen. Oh ja, en een visboerderij met 200.000 vissen produceert net zo veel uitwerpselen als een stad met 65.000 inwoners. Hoe dat eruitziet, visualiseer je liever níet.

3. De vissen zijn soms ziek

Niet zo gek, als je zwemt in je eigen uitwerpselen. Om dit op te lossen krijgen de vissen antibiotica – wat uiteindelijk ook op jouw bord eindigt. De uitwerpselen trekken ook parasieten en wormen aan. Om die te weren, worden pesticiden gebruikt. Deze pesticiden kunnen schadelijk zijn voor je ogen, huid én je luchtwegen.

4. Die gerookte zalm in je salade ís helemaal niet roze

Carophyll, ooit van gehoord? Wij niet. Dat mooie roze kleurtje, heeft een kweekzalm niet van nature. Aan de zalm wordt kleurstof toegevoegd: de mooie namen die we hierboven al noemden. Waarom dit wordt gedaan? Grijzige zalm ziet er niet aantrekkelijk uit. Aha. Wilde zalm is wél roze van nature omdat ‘ie garnalen en kreeftjes eet (zoals het hoort).

5. En al helemaal niet duurzaam

Om 1 kilo zalm te kweken, moet 5 kilo andere vis gekweekt worden. Oeps. In het voer van zalm zit namelijk vooral gemalen vis. Je kunt je voorstellen dat dit niet al te best voor onze planeet is.

Nu willen we je met dit artikel niet zeggen dat je helemaal geen zalm meer moet eten, maar goed opletten waar ‘ie vandaan komt (en hoe hij gekweekt is) kan geen kwaad. Wil je meer informatie over hoe duurzaam en gezond de vis op jouw bordje is?

Dus een ‘gezonde’ zalm eten omdat je die belangrijke omega-3 vetzuren wil binnenkrijgen, blijkt dus niet altijd zo gezond. Kijk dus goed na waar je jouw zalm koopt, zodat je wilde zalm ook echt wilde zalm is. Lees in dit gezondheidsrapport hoe je op een gezonde manier zuivere omega-3 vetzuren binnenkrijgt en waar je bij moet opletten wanneer je wilde zalm koopt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • eet nooit zalm zalm woedpas rozeals ze terug gaan naar de paai plaatsen en krijgen nog lelijke koppen ook

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >