“Gekweekt” Vlees?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Echt vlees, maar dan niet afkomstig van een dier? Wetenschapper dr. Vladimir Mironov uit het Amerikaanse South Carolina probeert vlees te kweken.  Hij is een van de weinige wetenschappers die zich bezig houd met de cultivatie van vlees uit myoblasten. Myoblasten zijn cellen die spieren herstellen wanneer deze beschadigd zijn.

Volgens Mironov is deze techniek de enige manier om de wereld te behoeden voor een voedselcrisis in de (nabije?) toekomst. Er zou in de toekomst te weinig land over zijn om nog dieren te houden. Vlees uit een laboratorium heeft niet alleen de consument afgeschrikt, maar ook investeerders en het bedrijfsleven. Er zijn vooralsnog geen bedrijven die happig zijn in deze techniek geld te investeren.

Het gaat hier volgens Mironov om functioneel, ‘natuurlijk’ ontworpen voedsel waarbij het product precies kan worden ontworpen zoals jij het wil: meer of minder vet, varken, lam of rund en ga zo maar door. Zelfs de textuur kan volgens de professor helemaal nagemaakt worden. Volgens hem is het in feite niets anders dan de genetisch gemanipuleerde producten die vandaag de dag op de schappen van de supermarkten liggen. En naar zijn zeggen gaat ook daar niemand dood aan…

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Als vegetariër vind ik dit misschien wel wat. Al die dieren die gevoed moeten worden, alle grond en voedingstoffen en afvalstoffen dat dat alles kost, om maar te zwijgen over de dier-onwaardige manier waarop de dieren moeten ‘leven’ en dan op een ellendige manier vervoerd en gedood worden …
    Er zijn ook veel vleesvervangers, zoals die op basis van soya. Die eet ik ook al liever niet omdat voor soya hele oerwouden gekapt worden en bovendien omdat soya gemanipuleerd wordt.
    Ik weet niet hoe ze aan die cellen komen om vlees in het laboratorium te produceren, van een dier natuurlijk, maar misschien kost dat één dierenleven tegenover miljarden andere??

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >