Hoge Temperatuur Binnenshuis Leidt tot Gewichtstoename

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Volgens gezondheidsmagazine Bodytalk kan een hoge temperatuur binnenshuis leiden tot gewichtstoename. Doordat we vaak de centrale verwarming en airconditioning gebruiken, kan ons lichaam zijn eigen temperatuur niet goed meer regelen.

Door een microscoop bekeken ziet het menselijk lichaam eruit als een aaneenschakeling van witte en bruine cellen. Wit vetopslag wordt gebruikt voor langdurig vetopslag. Het is verantwoordelijk voor zwaarlijvigheid en beschermt ons passief tegen de kou. Bruin vetweefsel is een type vetweefsel dat warmte kan produceren door de oxidatie van vet. Bij mensen start de ontwikkeling van bruin vetweefsel na de 30ste week van de zwangerschap. Vroeggeborenen hebben hierdoor vaak problemen om hun lichaamstemperatuur te handhaven.

Het zogenaamde Brown adipose tissue (BAT) is van nature bruin en krijgt daarom de bijnaam ‘bruin vet’. BAT wordt actief als je het koud krijgt. Het gaat dan wit vet verbranden.

In een koude omgeving verbranden we dus veel van dit bruine vet. Daardoor wordt de aanmaak ervan gestimuleerd wat ten koste gaat van het slechte witte vet. Er wordt veel onderzoek gedaan naar het bruine vetweefsel.

Stimulatie van bruin vet is een wapen tegen overgewicht. Toename van het bruine vet gaat wel gepaard met een hoger energieverbruik, maar leidt tot een beperkte toename in gewicht. 

Voorheen werd aangenomen dat het bruine vetweefsel alleen aanwezig was bij baby’s, en niet volwassenen. Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat bruin vet meer voorkomt bij vrouwen, slanke mensen en mensen met een lage bloedsuiker.

Er zijn manieren waarop het bruine vetweefsel in het lichaam gestimuleerd kunnen worden. Deskundigen raden aan dit te doen door in koud water te zwemmen, een koude douche te nemen en de temperatuur in huis onder de 19 graden te houden.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • hallo katja
  ik kan hier niet zo veel mee, werk namelijk in een verzorgingshuis waar het natuurlijk altijd te warm is.
  groetjes joke

 • inge wijffels schreef:

  19cijlt me te koud, maar ik ga zeker iets lager dan voorheen 21.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >