Grotere Kans Op Alzheimer Door Vegetarische Voeding

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Mensen die op jonge leeftijd vegetarisch leven hebben een verhoogd risico op Alzheimer. Volgens wetenschappers in India is de oorzaak hiervan een vitamine B12 tekort.

Vitamine B 12 zit alleen in dierlijke producten zoals vis, vlees, eieren, melk en andere zuivelproducten. Volgens neurologen kan een tekort aan vitamine B 12 leiden tot een verminderde werkcapaciteit van de hersenen. Dat kan leiden tot progressief geheugenverlies, dat een impact kan hebben op dagelijkse activiteiten. Ook degenen die lijden aan lactose-intolerantie lopen meer risico.

Bij een lactose-intolerantie kan de lactose (melksuiker) uit de melk in de darm niet worden afgebroken. Klachten van een lactose-intolerantie zijn winderigheid, diarree en buikpijn. Om lactose af te kunnen breken is het enzym lactase nodig, deze wordt in de darmwand aangemaakt. Wordt er niet voldoende lactase aangemaakt, dan wordt de lactose niet volledig verteerd.

Alzheimer begint met geheugenstoornissen. In de eerste fase van deze ziekte wordt nieuwe informatie niet meer opgeslagen. Afspraken worden vergeten en vaak wordt er meerdere malen om hetzelfde gevraagd. In de meeste gevallen is bij een persoon met Alzheimer wel informatie uit het verleden beschikbaar, zoals herinneringen aan vroeger. Maar in het verdere verloop van Alzheimer ontstaan er ook stoornissen in het langetermijngeheugen.

Strikte vegetariërs en veganisten kunnen snel een tekort aan vitamine B 12 ontwikkelen doordat deze vitamine alleen voorkomt in dierlijke producten. Als je helemaal geen dierlijke producten gebruikt zoals eieren en zuivelproducten, dan is het verstandig een goed vitamine B12 supplement te gebruiken.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Ben nu 32 en ruim 25 jaar vegetarisch. Laat geregeld m’n bloed testen en is helemaal goed. Tegenwoordig zijn er zoveel vervangende produkten. En voor een glaasje melk hoef je niks te doden…

 • Regelmatig een záchtgekookt écht scharrelei (liefst uit de natuurwinkel) en je
  krijgt voldoende B12 binnen ! Je hebt er maar zó weinig van nodig, maar dat beetje moet je wel hébben !
  Het zit met name (zelfs alléén, meen ik me te herinneren) in de dooier en die moet zachtgekookt zijn
  omdat in gestold dierlijk vet de B12 vernietigd of althans onwerkzaam schijnt te worden…
  Gunstig in dit verband is dat alweer een poos bekend is geworden dat het vroeger
  veronderstelde negatieve effect van eieren op het (‘slechte’) cholesterolgehalte
  er gewoon helemaal niet is.
  Ja, als je zelfs geen éitje mag of wilt…!
  In ieder geval hoeven ze er nergens massa’s vlees voor te gaan eten !
  Probleem opgelost !

 • Een veganistisch B12 supplement elke morgen bij het ontbijt doet ook wonderen. Een beetje een verkeerde titel zo lijkt mij. Een betere zou zijn: B12-tekort vergroot kans op alzheimer

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >