Vraag van de week!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afgelopen maandag kreeg ik deze vraag van Anjo binnen. Zij is al een tijdje succesvol bezig met het Mentale Dieet Plan.

“Ik hou van een frisse smaak in mijn mond en ben eigenlijk wel een beetje verslaafd aan kauwgom. Ik eet vrij veel suikervrije kauwgum- dit kan toch geen kwaad?”

Kauwgum

Een lekkere frisse smaak in je mond is natuurlijk plezierig, maar kauwgum is nu juist een product dat veel zoetstoffen, kleurstoffen en weekmakers bevat. Je ziet tegenwoordig heel veel reclame’s op tv voor kauwgum die je een frisse adem geeft en ook nog eens je tanden schoon en wit maakt. Dit is natuurlijk klets, er is niets zo ‘onnatuurlijk’ als kauwgum en kauwgum maakt je zeker niet slank.

De meeste kauwgum bevat:

Mannitol: Dit is een zoetmiddel en een anti-klontermiddel. Erg slecht voor zwangere vrouwen of vrouwen die nog borstvoeding geven. Bij overmatig gebruik kan dit zuurheid, uitdroging, nierstenen, misselijkheid en flauw vallen veroorzaken.

Sorbitol: Dit is een glansmiddel en zoetstof met de eigenschap dat het bloedsomloopstagnerend is en bovendien ook nog eens slecht voor je huid.

Aspartaam: Een bekende en gevaarlijke zoetstof met mogelijke bijwerkingen zoals hoofdpijn, darmaandoeningen, schildklieraandoeningen, tumoren, hartstilstand, aantasting van het zenuwstelsel. Het bevat weinig calorieën, maar het verstoort je stofwisseling waardoor je er toch dik van wordt.

Acesulfaam: Dit is een kunstmatige zoetstof waarvan de werking nog niet eens helemaal bekend is. Het is reeds in verband gebracht met kanker, longtumors en leukemie.

Xilitol: Eveneens een zoetmiddel dat mogelijk kankerverwekkend is en bovendien je stofwisseling verstoort.

En zo bevat kauwgum nog veel meer verdachte stoffen. Mijn advies? Geen kauwgum eten of zeer met mate! Ik gebruik zelf Miracle Frooties– lekker zoet & fris en zonder vervelende stoffen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>