Vetverbrandende bessen!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Deelnemers aan het Mentale Dieet Plan weten dit reeds langer…

Er bestaan voedselsoorten die je werkelijk VET helpen te verbranden.

In één van de bonusrapporten over “vetverbrandende voedselsoorten” vertel ik over bessen en hoe gezond deze wel niet zijn. Bessen bevatten een grote hoeveelheid vitaminen en anti-oxidanten en…

ze helpen je werkelijk VET te verbranden omwille van nog enkele andere stoffen die het bevat.

Echter, alle dagen verse bessen in huis halen is niet eenvoudig en soms ook niet even handig.

In het Amazonengebied heeft men nu een speciale bes ontdekt, een soort SUPER bes, zeg maar 😉

Ondertussen is deze bes reeds gigantisch populair in Holywood bij de filmsterren die een slanke lijn wensen te behouden en bij tal van anderen mensen die gewoon een gezond voedingssupplement wiilen.

Met dit succes komen natuurlijk ook gevaren achter de hoek kijken en krijg je bedrijven die massaal starten met het namaken van deze topprodukten. Jammer en gevaarlijk omdat je niet weet wat je uiteindelijk krijgt.

Een aantal deelnemers vroeg mij welke bessen of supplement ik aanraad en inneem want de keuze is inderdaad enorm. Hoe scheid je het kaf van het koren?

Er bestaan vandaag de dag honderden websites die deze bessen aanbieden maar de meeste van deze websites verkopen je capsules waar geen voedingssupplementen inziiten! En laat ons hopen dat ze vooral ook geen schadelijke stoffen bevatten! Laat je dus niet misleiden door enkel de prijs. Zorg dat je weet dat de website te vertrouwen is en je het werkelijke product in huis haalt.

Ik heb een uitgebreid rapport geschreven over de zin en onzin die over de acaibes verteld wordt. je kan het hier helemaal downloaden :

==> http://www.WegMetDieKilos.com/bonus/acaibes.pdf

Nadat je het rapport gelezen hebt, kan je zelf oordelen wanneer je het wil uitproberen en waar je het beste je acaibessen kan bestellen.

Het is een aanrader voor het hele gezin, maar dan wel voor de juiste reden…

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Het mentale dieetplan is fantastisch.

  We weten het allemaal, maar het toepassen is wat anders.

  Super gewoon, ik ben ondertussen 7 kg afgevallen en dit zonder probleem.

  Gewoon een klik in je hoofd.
  Bedankt

 • christine schreef:

  Het dieet is geweldig ik ben 3 weken bezig en ben 8 kg afgevallen .

  Dit had ik nooit durven dromen maar het is echt waar.

  Ik voel me weer mens in een ander jasje .

  Ik ben er nog niet maar het gaat de goede kant op.

  Groetjes Christine

 • Carine schreef:

  Het is zoals je zegt Katja, het MDP is het ideale dieet en ik kon de klik heel vlug maken en het werkte.
  Het water drinken lukt me ook waar ik voor vreesde want ik dronk nooit water en nu ben ik verslaafd aan water?
  Ik ben op 6 weken tijd zo’n 7kg afgevallen en krijg veel complementjes.

  Bedankt

 • Rosita schreef:

  Beste Katja en lezers;

  Een kast vol dieetboeken, iedere maandagochtend goede voornemens …….
  vast herkenbaar.

  Per abuis kwam ik bij de site van Katja op internet terecht.

  Ik dacht: nog één keer ga ik een serieuse poging wagen.

  Wat mij over de streep trok was dat ik niet naar een sportschool zou moeten en dat ik alles zou mogen blijven eten.

  Zowaar: nu 5 mnd later ben ik 14 (VEERTIEN) kg kwijt; echt ongelooflijk.

  Krijg veel complimenten en voel me weer aantrekkelijk en dat stimuleert om vol te houden.

  Heb mezelf nu een (duur) leren jasje kado gedaan dus dat moet wel blijven passen (er zit zelfs 5 jr garantie op) !

  Als de wekker gaat ben ik niet altijd enthousiast om te gaan wandelen maar dan zeg ik tegen mezelf onderweg -ben aan het vetverbranden..vetverbranden.. etc.

  Dan denk ik aan het lekkere wondersapje thuis en geniet van de natuur.

  Eigenlijk heerlijk wakker worden. De tips-waarom wel-waarom niet -mailtjes waren zeker heel nuttig voor mij,
  om het tussen mijn oren te laten nestelen.

  Het afvallen gaat niet snel meer omdat ik nu af en toe “verboden vruchten” proef maar er dan wel tenvolle van geniet.

  Hoop dat ik met Kerst het figuur heb wat ik me al die tijd voor ogen heb gehouden (ongeveer de 1e tip van Katja).

  Zoals zo velen voor mij al schreven: -tig keer bedankt.

  Ik ben trots op mezelf.

 • hallo ik ben ineke, ben inmiddels 9 kilo afgevallen met de turbo,
  heb tussendoor feestjes gehad en verjaardagen,maar kon nadien gewoon de draad weer oppakken
  zonder er bij na te denken ,

  ik heb de klik gemaakt denk ik!!!!!!!!

  verder iedereen veel succes met de strijd.

 • Ik heb het mentale dieetplan en start morgen !!
  Boodschappen zijn gedaan,de flesjes water staan klaar

 • Hallo Katja
  Ben nu in het totaal 9 weken bezig heb eerst 4 weken het Turbo dieet plan gevolgd hierdoor was ik 8 kilo kwijt geraakt.
  Nu volg ik al weer5 weken het mentale dieet plan en nog eens 7 kilo afgevallen de superbes gebruik ik al vanaf het begin bevalt me prima.
  Ik voel me herboren zie er goed uit wat ben ik blij dat ik begonnen ben met het dieet haha levenswijze wat zo gemakkelijk is vol te houden ik heb mijn manier van eten ontdekt en laat het nooit meer los.
  Dus Katja heel erg bedankt

 • Hallo Katja,

  acaibessen, is dit hetzelfde dan blauwe bosbessen of myrtilles?

  ann

  • Hoi Ann, nee, het is niet hetzelfde. Je kunt op deze link meer info vinden over wat acaibessen precies zijn.

 • Beste,
  Ik ben 51 jaar en sinds dat ik ben gestopt met sporten op mijn 35ste ben ik langzaam zwaarder geworden. Ik ben 5 jaar terug van baan verandert dit heeft er geen goed aan gedaan. Mijn gewicht lag altijd rond de 90 kilo daar mijn lengte 195 is, is dit naar mijn mening een goed gewicht. Kon altijd alles eten zonder er om te hoeven denken. Tot dat ik opslot 127 kilo woog, dit gaat zo geleidelijk en ik voelde me prima dus wat zou ik eraan doen. Tot dat ik een keer mijn broeken zag hangen aan de lijn en dacht jeetje zijn die van mij. Begon meer te balen van mijn overgewicht en de complicaties die daar misschien bij gaan komen. Ontweek steeds maar de trap en pakte de lift daar waar mogelijk was. Ik was het opslot zo zat dat ik een kritisch naar mijn leven begon te kijken. (bewustwording)Toen ben ik beginnen te wandelen iedere dat 7 tot 10 km, iedere ochtend buikspieroefeningen om mijn buik weg te trainen. Op het internet gaan zoeken en zo ben ik op jouw site terrecht gekomen. Veel gelezen en zaken toegepast waar mogelijk. Ben lid geworden van een sportschool, daar ik 3 keer per week ben te vinden om mijn spieren aan het werk te zetten. Ook al lees je op jouw site dat dit onzin is, ben ik het niet helemaal mee eens. Je moet namelijk meer verbranden dan je naar binnen krijg. Ik ben nu een half jaar verder en ben ongeveer 40 kilo afgevallen. Daar schrik je af en toe van heb ik niets onder de leden, maar ik voel me goed pak de trap weer mijn atletische figuur krijg ik terug. Het enige aandeel is dat je, je hele garderobe moet veranderen een kostbaar geheel. Af en toe lees je over het jojo effect en twijfel ik of het allemaal wel goed gaat, maar ben mij ervan bewust dat je niet moet terug vallen in je oude patronen want dan zal je zeker weer terug keren naar het oude. Katje ik heb je programma niet gevolgd maar heb zeker input gekregen door je mails en tips die ik vond op je site.
  Groetjes

  • Hoi Gerrit, nou dat is met recht een succesverhaal te noemen! Of je nu wel of niet mijn programma gebruikt doet er niet toe – als je maar actie onderneemt en dat heb jij overduidelijk gedaan! Ik denk niet dat je bang hoeft te zijn voor het jojo-effect. Je bent je bewust van wat je doet, en je bent er bewust van dat je dit moet voorkomen – dus maak je geen zorgen. Veel succes! Groetjes katja

 • waar kun je die acaibes eigenlijk kopen en hoe duur zijn ze? zijn er eigenlijk ook bijwerkingen behalve vet verliezen?
  Alvast bedankt voor de antwoorden.

 • Marina Verhaeghe schreef:

  Helabakes allemaal,
  Na 64 dagen ben ik al 10 kg afgevallen, en wonder boven wonder IK kan het volhouden. Ongelooflijk hoe snel de resultaten kwamen, gewoon door het MDP ik probeerde ook de turbo maar dat is niet gelukt, na 7 dagen was ik 300 gr kwijt, dus niet stimulerend als je weet dat ik de eerste week met het gewone mental plan al 2.5 kg kwijt was. Heb gewoon terug naar het gewone plan gegrepen omdat het me goed doet. Fantastische ervaring, zonder honger,en toch lief zijn voor jezelf, DAT was ik vergeten. Je bent er altijd voor anderen en je ziet ze graag, maar daarbij vergeet je dat je ook van jezelf mag houden. Ik begon bij 106,7 kg met mijne 1m60 dus mooi rond, hahaahhahaaaa. Nu zit ik op 96,3 dus “IK beloof mezelf op weg te blijven” en weet je als het stoute beestje (goesting naar chocolade of cola) de kop opsteekt dan stel ik mij de die 2 vragen: ” Dat wat ik ga doen,brengt het me dichter of verder weg van mijn ideale gewicht?” en ” Ga ik gedrag vertonen dat mij kracht zal versterken of verzwakken?” en ik moet zeggen dat het HEEEEEEEEEEllll goed helpt. Wat ik mij nu afvraag is die bessen op de foto zijn toch wel jeneverbessen? En als ik lees dat die acai aan een soort palm groeit zal dat wel de verkeerde foto zijn. Nog altijd weet ik niet of ik op de beta dagen groenten EN fruit mag eten Katja, help je me even daarmee? Dus aan alle MDP’ers WIJ HOUDEN VOL HE,
  Marina

 • jose van boxtel schreef:

  HALLO KATJA, IK BEN SUPERCONTENT OVER JE DIEETPLAN, OOK IK HEB ALLES AL GEPROBEERD, MAAR NU, NA 2 MAANDEN JE MDP VOLGEN, MOETEN ZE IN DE SUPERMARCHÉ 2 X KIJKEN OF IK HET WEL ECHT BEN!!!!IK VOEL ME ER OOK SUPERGOED BIJ.MAAR……..HOE EN WAAR KAN IK DIE ACAIBES VAN JOU BESTELLEN WANT IK WOON IN FRANKRIJK EN DAT GAAT ZOMAAR NIET…..GRAAG ANTWOORD, OOK GRAAG EEN REACTIE OP MIJN EERDER VRAAG, OVER HET 2 X BETALEN VAN DE RECEPTENBOEKEN, DAT KAN TOCH NIET DE BEDOELING ZIJN. VERDER HARTELIJK DANK, EEN ZEER CONTENTE JOSÉ.

 • is dit een dieet met allemaal ongewone voedings waren. en is dit geschikt voor diabetes patienten.

 • patricia schreef:

  weet je missschien of er ook negatieve effecten zijn van de acaibes. ik heb wel belangstelling. weet je welk bedrijf in Suriname de acaibes verkoopt

  • Hallo Patricia,

   Negatieve effecten heb ik zo direct nog niet gehoord. Natuurlijk zal hier ook gelden ” overdaad schaadt “. Dus ik zou me aan de aanbevolen dosis houden. Waar je wel voor dient op te passen is welke soort je aanschaft. De acaï bes is namelijk een enorm succes en daardoor zijn er vele off en online bedrijven die op die kar gesprongen zijn zonder echt een kwalitatief produkt af te leveren. Ik zou het zeker niet aankopen in een supermarkt ( trouwens daar zou ik nooit voedingssupplementen of vitaminen kopen omdat je er zelden kwaliteitsprodukten vindt. Online denk ik dat de website die ik aanraad tot één van de betere behoort die ik heb kunnen vinden en ze leveren wereldwijd.

   Groetjes,

    

   Katja

 • Hier een berichtje van mij een zeer tevreden klant van mentale diet ik ben 13 kilo afgevallen in 5 mnd voel me veel gezonder en vele vragen hoe heb je dit gedaan overal vertel ik wat ik allemaal heb geleerd van katja ze heeft me erg gemotiveerd en vertrouwen gegeven fijne coach ♥heb geen dag honger gehad me lichaam is nu helemaal gewend aan dit gezonde en vele bordjes eten per dag ik ben nu kracht trainingen aan het doen half uurtje eerst kon ik dat niet alles was te zwaar omdat ik veel te dik was .maar ik raad dit een ieder aan omdat het geen dieet is maar een andere en betere levens gewoonte dank je katja

  • Hallo Carin,

   Fantastisch resultaat!

   Wat ik ook leuk vind aan je verhaal is dat je het idd. in de goede volgorde doet. Op dit moment kan de juiste krachttraining inderdaad een goede ondersteuning zijn om wat extra spieren te vormen. Laat je echter niet verrassen wanneer je binnen enkele dagen ‘opeens’ terug een beetje meer ziet staan op de weegschaal hé. Dit is normaal wanneer je aan spieropbouw doet, en dit is dan ook het extra spierweefsel. Dit gaat je vervolgens verder helpen om nog meer overtollig vet te verbranden.

   Doe zo verder!

   Groetjes,

   Katja

 • marylyna schreef:

  jammer dat ik die acaibes niet kan bestellen. Ik krijg steeds een error pagina.
  Inmiddels al wel 6 kilo minder. Op naar de volgende 5 kilo

 • Jammer, ik kan de acaibes ook niet bestellen gezien ik niet over de juiste betaalkaart beschik.
  Nu ja, dan maar op deze manier…zal mss wat langzamer gaan, maar het werkt ook!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >