Snel dieet niet geschikt voor lange termijn

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een snel dieet is geschikt als je voor een komend feest een aantal kilo’s wilt afvallen om toch in je favoriete jurk te kunnen passen, zonder dat de feestelijke jurk aan alle kanten uitpuilt. Een snel afvallen dieet is echter minder geschikt om op de lange termijn resultaat te boeken.

Wat is een snel dieet?

Een snel dieet wordt ook wel een crash dieet genoemd en zal ongetwijfeld leiden tot het verliezen van een paar kilo’s, maar denk je ook even aan de periode na afloop van een snel dieet? Precies, daar zit het probleem, want met een snel dieet afvallen leidt ook onherroepelijk weer tot een extra aantal kilo’s.

Als jij op een verstandige manier snel wilt afvallen met een dieet, dan moet je toch echt voor een weloverwogen dieetplan komen te staan. Dat plan kunnen wij jou bieden in de vorm van het Mentale Dieet Plan. Geen snel dieet, waarmee je uiteindelijk verder niet opschiet en waarschijnlijk alleen maar meer van zult gaan wegen.

Waarom het Mentale Dieet Plan en niet een snel dieet?

Ik hoop dat het hierboven al duidelijk is geworden, maar als je serieus te kampen hebt met overgewicht of je wilt gewoon voor altijd van die paar extra kilo’s verlost worden, dan helpt een snel dieet niet. Afvallen met een snel dieet kan altijd, maar met het Mentale Dieet Plan boek jij veel meer succes.

In plaats van een snel dieet te volgen, kun je kiezen voor het Mentale Dieet Plan. Jij kunt als je hiervoor kiest en niet voor een snel dieet, rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching via email. Je krijgt na aanmelding handige informatie, tips en je wordt bovendien ook nog eens gemotiveerd om in plaats van een snel dieet te volgen, te kiezen voor een structurele verandering voor de rest van je leven.

Weg met het snel dieet

Mocht je nog nadenken om een snel dieet te gaan volgen, stop daar dan nu mee. Kies voor een betrouwbare methode, waarin jij de controle in handen krijgt over je gewicht en waar niet voorgeschreven recepten tegen je zin moeten worden klaargemaakt en ook nog eens worden opgegeten.

Het Mentale Dieet Plan helpt ook jou in de strijd tegen de kilo’s, maar niet door voorschriften voor een snel dieet te geven. Wel door inzicht te bieden in je levensstijl en met praktische tips te komen, zodat ook jij eindelijk letterlijk die last van je schouders kunt gooien.

Meld je maar aan en verander je leven in de goede richting met het Mentale Dieet Plan en vergeet het snel dieet.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>