Smoesjes, smoesjes, smoesjes!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan: een smoesje om ergens onderuit te komen. Maar als je smoesjes uit je leven verbant zul je zien dat je je leven juist verrijkt! In het Mentale Dieet Plan zitten verschillende tips en oefeningen hiervoor die je direct kunt toepassen.

Smoesjes

Een smoesje heeft meerdere oorzaken. Vaak gebruiken we een smoesje uit gemak omdat we ergens geen zin in hebben (bijvoorbeeld beginnen met afvallen), of wanneer het gemakkelijker is voor onszelf iets niet te hoeven doen (wederom als voorbeeld beginnen met afvallen).Smoesjes, smoesjes, smoesjes! emoji

Een andere oorzaak is het willen vermijden van conflicten. Soms is het gewoon gemakkelijker niet eerlijk te hoeven zijn, ook als dit goedbedoeld is.

Maar uiteindelijk kom je met smoesjes niet weg; er zal een keuze gemaakt moeten worden, een oplossing gezocht moeten worden, een conflict opgelost moeten worden en ga zo maar door. Iets verdwijnt niet ondanks dat je uitvluchten zoekt.

Dus die kilo’s waar je vanaf moet verdwijnen niet met je smoesjes. Je weet dat je er iets aan moet gaan doen, ook al is dat af en toe moeilijk.

Smoesjes, smoesjes, smoesjes! pinokioJe krijgt meer actie en minder uitvluchten wanneer je deze vijf regels volgt:

  • Betere organisatie: geen tijd hebben om iets aan te kunnen pakken is geklets. Je moet je tijd beter en anders indelen en je prioriteiten op een rijtje zetten.
  • Positief denken: als je wilt afvallen heeft het geen zin te denken aan alle ongezonde dingen die je niet kan eten. Denk in de plaats hiervan aan al het lekkere dat je wel kunt eten, hoe goed het voor je is en hoe mooi slank je gaat zijn!
  • Wees eerlijk: zie de feiten onder ogen, zelfs als deze helemaal niet leuk zijn. Door eerlijk tegen jezelf te zijn kun je de negatieve dingen in je leven veranderen.
  • Eerlijk zijn mag! Je hoeft echt niet iedereen te vriend te houden en je mag best eerlijk zijn zonder dat je direct een kreng bent.
  • Door de zure appel heen bijten: van uitstel komt afstel. Als je ergens tegen aan loopt te hikken doe je jezelf een plezier met wat je ook moet doen- te doen! Als je moet afvallen- doe het dan!

Kortom, het geheim schuilt in de actie.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >