Slank op vakantie – zo pak je het aan!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Heerlijk! De zomer is eindelijk gearriveerd, de schoolvakanties zijn begonnen en we kunnen op vakantie! Wil jij ook slank op vakantie? Volg dan de slimme slank tips in dit artikel zodat je een superleuke vakantie hebt en tegelijk die mooie slanke lijn kunt behouden.

Slank op vakantie

Een goed ontbijt telt voor twee

De deelnemers van het Mentale Dieet Plan weten dat het ook op vakantie belangrijk is dat je goed blijft ontbijten. Als je op de camping staat of in een huisje zit kun je zelf je ontbijt samenstellen, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Zit je in een resort/hotel dan heb je vaak een ontbijtbuffet met van alles en nog wat. Laat vette producten zoals pannenkoeken met room, zoete cakejes, koffiebroodjes en witte brood producten staan en kies voor magere producten als deze voorhanden zijn.

Denk hierbij aan wat je zou eten in het Mentale Dieet Plan en dingen zoals volkoren brood, gekookte eieren, vleesbeleg, yoghurt en fruit.  De tweede tip haakt hier op in. Als je nog aan je ontbijttafel zit kun je alvast een gezonde lunch voor jezelf klaarmaken en meenemen voor later op de dag.

Slim eten met de lunch en avondeten

Als je gaat lunchen of ’s avonds uit eten gaat kun je voor salades, gegrild vlees (zoals kip, kalkoen, vis) kiezen en vragen of ze (voor je slanke lijn) de dressing of sauzen er apart bij serveren. Blijf natuurlijk de hele dag door veel water drinken en als je bij zonnig slankhet eten een glaasje wijn drinkt is het helemaal belangrijk dat je voldoende water blijft drinken.

Sla het mandje brood en het toetje over en vooral: geniet van je avondje uit!

Hamsteren!

Het is ook handig als je bij een plaatselijke supermarkt je eigen voorraadje ‘slanke’ producten zoals rauwe noten, wat wortels, radijsjes, flesjes water etc. Heerlijk en slank voor tussendoor. Je ziet het- het is helemaal niet moeilijk om op vakantie je mooie slanke lijn slank te houden!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>